Ezt próbálja épp Gyurcsány Ferenc lenyomni az MSZP torkán. Gyurcsány ugyanis nem akar közös listát és közös miniszterelnök-jelöltet. De mivel jár, ha nincs közös lista, csak koordinált indulás? Nehéz lesz elhitetni, hogy Orbán leváltása a cél.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Jól látszik, az MSZP szeretné a közös listát legalább a DK-val, Gyurcsányék viszont pont ezt kerülnék el. Gyurcsány eddig tudott hivatkozni Botka László feltételére (amely a DK elnökét levette volna a listáról), most viszont nehezebben tudják a DK-sok megindokolni, hogy miért is jobb konstrukció a külön indulás a kormányváltás érdekében."

De majd jönnek a fanatikusok és majd jól megmondják itt mindenkinek!
Yoda69
Nem a lista a lenyeg hanem a 106 valasztoi korzet. GYurcsany egyertelmuve tette hogy mind a 106 korzetben osszefog az MSZP-vel es minden olyan parttal aki erre hajlando, hogy a korzetben a legalkalmasabb szemelyt tamogassak egyuttesen. Igy nagy esellyel el tudjak nyerni a korzetek 60-70%-at, ami megdonti a fideSS hatalmat.
Béla333
@Yoda69: 11.24
Szerintem jól van az úgy, hogy az ilyen Gyurcsány félékkel nem fognak össze azok, akik nem akarnak besározódni.
Lopjon, mutyizzon csak Gyurcsány a Fidesszel tovább, úgy ahogy miniszterelnöksége idején is tette! Máshoz úgysem ért!
Béla333
Ki képes ezek után bármit is elhinni Gyurcsánynak?
Hiszen hazudik, mint a vízfolyás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.