Gyurcsány Ferenc nem érdekelt egy új korszakban, azt a régi korszakot akarja visszaállítani, amiben "Orbán és Gyurcsány váltott műszakban fosztja ki az országot" - írta az LMP péntek délutáni közleményében, amely egy csütörtök esti televíziós vitára reagált. Az ellenzéki párt közleménye szerint a vita is bebizonyította, hogy Gyurcsány Ferenc DK-elnök “elvesztette józan ítélőképességét”, mikor élő adásban azt állította, hogy az LMP nem ígér korszakváltást. Az LMP keresi az együttműködést azokkal az emberekkel és pártokkal, akik részesei akarnak lenni az új korszaknak, de elutasít minden rossz vitát, hamis szembeállítást és nyomásgyakorlást azoktól, akik csak a hatalmukat akarják átmenteni. 2018-ban új korszakot kell kezdenünk, mert ez az egyetlen útja a kormányváltásnak, az LMP pedig minden döntését ennek érdekében hozza meg – áll a Kanász-Nagy Máté LMP-szóvivő által jegyzett közleményben.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
" A lömöpö keresei a zegyüttműködést ...a zemberekkel". :) :) :) Orbánnal már megtalálta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@Mirabilis: 21.50
De egy állami autópálya díját 40%-al megemelni, azt a pénzt különböző csatornákon párt/magán pénzzé alakítani és azt az ellenzéki Fidesszel elosztani, hogy ők is fogják be a szájukat, nos ez is bűncselekmény!
Béla333
@Mirabilis: 21.56
Tévedsz, ha azt gondolod, hogy én nem gondolom mérhetetlenül nagy mocskosságnak azt, amit a Fidesz az országgal tett, de még ez sem menti fel a másik oldalon a köztörvényes bűncselekmények elkövetőit!
hetöndöe
Mentek ti a levesbe köcsög LMP.Aki egyszer kitárja a karját Qrbán halálos ölelése felé,az többet nem szabadul.
karma1
@Equus1: Tudod, Greczynek lattam azt a videointerjujat, amiben elmondta, hogy az emlitett idopontban Budapesten volt, a szekhazuk kozeleben, es jo par kulteri kamerafelvetele van errol, amit a kornyezo cegektol bekert, es ahol az lathato, hogy egy parttarsnojevel beszelgetve setalnak az utcan. Kalman Olganak leesett az alla, hogy milyen termeszetes bizonyitekot ta'lal Greczy, es hogy ebbol mekkora feljelentes lesz ragalmazasert Greczy reszerol. Az allitolagos szemtanu meg azt is allitotta, hogy Greczy Zsolt szemuvegben volt, amire Olga is rakerdezett, es amire Greczy mondta, hogy szerencsere soha eleteben nem kellett szemuveget viselnie. Erdekes modon nem elerhetoek mar a komment-folyamok, amik a FB-rol lettek kiirva, de Greczy perelni fog... Kellett ez a szekszardi mszp-nek?

24.hu/belfold/2017/10/17/egyszerre-targyalhat-es-pereskedhet-az-mszp-es-a-dk/
Equus1
@karma1: látod, ez a csökött agyú Bejla meg a vádaskodást tényként kezeli. A szekszárdiak meg elég furán viselkednek.
terlasz
@Béla333: Ne erőkögggyé mán Bélám! Ha Gy. bűncselekményt követett volna el, akkor már rég börtönben ülne, de egy egész fideszes siserehad szorgos munkája sem volt képes elérni ezt a nagyon áhított célt. A nagyon hiteles LMP - a jövő záloga - pedig Orbán lekötelezettje, emlékezzünk csak a szavazócédulák ügyére. A folyamatos különállásukkal is Orbánt erősítik. A nagy ellenzéki pofázásuk is csak megtévesztésre elegendő éppúgy, mint ahogy te nyomod itt a hazug félrevezető gyűlöletdumádat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok