Újabb megbízási szerződésekkel vásárolnák meg az ORÖ képviselőit Ismét hónapokra visszamenőlegesen, havi kétszázezer forintos fizetéssel kötnek szerződéseket az ORÖ képviselőivel, hogy megőrizzék a nyugalmat – derült ki a RomNet birtokába került dokumentumokból. Az Országos Roma Önkormányzatban az elmúlt hetekben újra megváltoztak az erőviszonyok, és egyre több képviselő elégedetlenkedik a vezetéssel, ezért rendkívüli közgyűléseket kezdeményeztek, hogy eltávolítsák a hivatalvezetőt, fegyelmi vizsgálatot indítsanak Balogh János elnök ellen, és ismét a testület feloszlatását kezdeményezzék. Legutóbb a múlt héten volt rendkívüli közgyűlés, de az határozatképtelenség miatt meghiúsult, ezért most péntekre újabb tanácskozást hívtak össze. Az ORÖ elnöke május utolsó napján tartott utoljára határozatképes közgyűlést, de a kormányhivatal súlyos törvénysértéseket tapasztalt a testületi döntésekben, ezért 30 napos határidővel új közgyűlés összehívását rendelte el, de az elnök ennek négy...

Forrás: romnet.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A cigányság ilyen szempontból nem másabb a magyaroknál. Csendben tűrik, hogy a vezetőik lopjanak. Ha balhéznak akkor sem lesz jobb nekik, ha nem balhéznak néha kapnak pénzt bográcsos bulira.
Equus1
@human: faszomat sem érdekelné, h mire kötik a saját pénzüket, de itt olyan zsebben turkálnak, amibe a fajtájuk egy rohadt fillért nem rakott!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.