Mérő László matematikus, pszichológusegy  pszichológiai szaklapnak adott interjútebben elmondta véleményét Orbán Viktor személyiségfejlődéséről  illetve az illiberalizmusról is. " Arról nem beszélve, ahányszor komolyabb ellenállásba ütközik, mindig elszalad. Olyannyira, hogy egy miniszterelnöki vitára sem hajlandó: itt ugyanis benne van a pakliban, hogy veszíthet.”

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
Az írás elolvasása meg erősít,hogy egy elmebeteg a vezérünk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
elnyomott
@karma1: - megint más oldja meg a gondunkat?
Tessék elmenni minden polgárnak szavazni! Ha már törekszünk valamire!
karma1
@elnyomott: Bizony, jol mondod: MINDENKINEK el kell mennie szavazni meg akkor is, ha ervenytelenul szavaz, vagy NEM a fideszre! A szavazatok ertekelesenel ugyanis az fog kijonni, hogy kb. a fidesznek van 1.3-1.5 millio szavazoja - tehat ennyi meglesz... De nem mindegy, hogy HANY szavazo kozul? Mert ha 7 millioan mennenek el szavazni (ami a legjobb lenne ) az az osszlakossagnak 70 %-a, es annak a 7 millionak 20 %-a lenne az 1.4 millio szavazat, tehat kozel sem 30-40 %, amivel aztan verhetnek a melluket. Es a maradek szavazatnak kellene a leheto legkevesebb fele eloszlani, ezert kellene az OSSZES baloldali partnak osszefogni, ha csak a szavazas idejere is - utana mindent raernenek megtargyalni mar, csak orbant kell elzavarni a pereputtyaval, kormanyon levo csokosaival egyutt.
bakegya
Orsos vicctor teljesen egészséges tök életesen tiszta fejjel büntethető POLGÁRA ENNEK AZ ÁLTALA KÖZMUNKÁRA ÍTÉLT ORSZÁGNAK-Mérő TEGYE MÉRLEGRE és teljes súlyán számolja ki mekkora lopott vagyont intézett a pereputtynak.
NEM KELL AHHOZ MATEMATIKUSNAK LENNI-hogy összeadjon néhány ezer milliárdot!
A bizonyítványát POPPER TANÁR ÚR már hitelesítette-és nem Mérő lesz az egyetlen aki megerősíti-AZ AZ IGAZI SZÉGYEN A MAGYARNAK HOGY HARMADJÁRA IS EZT ENGEDTE URALOMRA JUTNI!!!mINDEN ESÉLYÉT ELHAZÁRDÍROZTA ANNAK HOGY A MAGYAR TÁRSADALOM AKÁR VAGYONI AKÁR ERKÖLCSI FELHOZATALA MEGINDULHATNA AZ UGYNEVEZETT ÉRTÉKTEREMTŐ TÁRSADALMI BERENDEZKEDÉS FELÉ KELLŐ POLITIKAI HIGÉNIÁVAL.
Korrupt MAFFIA VEZÉR-ennyi.
Aki Én
És ez nem valamiféle Bayeri elemzés, hanem egy szakember, egy pszichológus határozott szakmai véleménye. Ráadásul soha, egyetlen másik szakember nem cáfolta, vagy állította az ellenkezőjét.
De megmondom őszintén, ezen a szintem már szakemberre sincs szükség, hogy az átlag ember lássa a veszélyes kór jelenlétét.
kokopelli
@karma1: Karma kedves!A "schleppjének" nagyonjól jön,hogy ilyen labilis!
Azt ugatnak amit más ország (nyugatabbra) politikusai nem mernének saját
körben sem kimondani!Ráhagyják,és akár még fel is tüzelik,mert akkor szabad
a pálya nekik is! Nem veszi észre a barma,hogy lassan csak egy viccfigura,de
nemcsak otthon...! Nem veszíthet,mert akkor kiborulhat a ß@rosbili!
cikicakk55
@karma1: Hidd el már a nép jó nagy része tisztában van azzal,hogy Orbán nem normális.A gond azzal van,hogy nincs orvos aki ezt úgy megállapíthatja,hogy azt a parlament elfogadja. Egyszerűen ahhoz,hogy leváltsák,túl kevés lenne az igen szavazat. Az az előnyük,hogy a parlamentben ők vannak többen. Ahhoz,hogy elzavarják és elfogadjanak egy ilyen orvosi szakvéleményt,parlamenti döntés kell. Ezek ott még az orvosokat is felül bírálhatják.Sajnos nem úgy van mint Amerikában,hogy Trump döntését megtagadhatja bár melyik bíróság,vagy kormányzó. Itt a 2/3 dönt és azoknak az az érdekük,hogy Orbán továbbra is hatalmon legyen.Addig van nekik stabil megélhetésük.Hiába szenved 4 millió ember miattuk (is) kevesen vagyunk akik leválthatnánk.Ezért megyek én is szavazni,mert fogalmam sincs,hogy ki legyen helyette,de ennél már csak jobb lehet.Igaz,mondtuk mi már azt,hogy ennél már nincs lejjebb és kiderül,hogy van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.