A Trónok harcából vett példát a fideszes politikus. Navracsicsnak pedig igaza van szerinte, vagyis tényleg nincs olyan pont az Európai Bizottság napirendjén, hogy Soros-terv. De azért a végrehajtásán dolgoznak, mondta a Fidesz EP-képviselője és alkotmányozója a párt egri lakossági fórumán.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Ha tényleg nincs az EB napirendjén a Soros terv, de mégis ennek a "végrehajtásán dolgoznak", akkor ez egy fegyelmezetlen munkavégzés és mindenkit ki kell rugni! Micsoda dolog, hogy mást csinálnak, mint amit kellene?!:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Remélem a maffiátok is holtak serege lesz egyszer. Amúgy kurva gyenge és rossz hasonlat. A filmbeli példában nem a háború elől menekülőkről van szó, és még csak nem is halottak menekülnek egy háborús övezetből a valóságban, megpróbálom megfejteni, mégis mire célozhatott, de nem találok egyezést, de fidesznyiktől értelmes megnyilvánulást nem kell várni.
Eladott Ország
Miért vennénk el a jogot a rettegőktől, akik szentül hiszik, hogy ez a pirossal jelölt 'Ideiglenes
Biztonsági Határzár' (magyarul: az 'Orbán-vasfüggöny') - és persze személyesen Orbán Viktor
- védi meg egész Európát a gonosztól, amikor ilyen komoly emberek állítják, mint pl. Szájer,
meg a többi fideszes potentát?! Ez a biztos védelem a Napnál is világosabb, csak rá kell nézni az alábbi térképre! Na ugye!
uploads.disquscdn.com/images/d35ac2b07b79e31c85a7aba674f972f6081bc0567812369750f3ec74ab7b3d2e.jpg?w=480&h=359
JAJMÁR
@Eriksson: hülyesèg! Az "eltèrő kultùra" dolgot se vèletlenül raktàk a fejekbe.
Milyen a te kultùràd? Mit èrtesz kultùràn?
Semmit ugye? Vagyis a vallàst. Nekik van, ès neked vajon? Ès mire tanìt?

Az emberisèg èvezredek óta keveredik ès tanul egymàstòl. Persze, meg is ölhetik egymàst. Ami èppen a haralmaskodók èrdeke.
papa.49
A mi bajunk az hogy ti Jozefina még nem a ,,holtak seregét,, gyarapítjátok !!!
Macskaszem
Na és te szájer, dajcstompi meg a többi fidesznyik ott Brüsszelben konkrétan mit tesztek a Soros terv ellen azon kívül, hogy idióta, ocsmány bejegyzéseket irkáltok közösségi oldalakra, he?
Ja, hogy a semmi ellen ez bőven elég. Én is így gondolom.
Eriksson
@JAJMÁR: Gondolkozz egy kicsit. Kultúrán nem az irodalmat értem, hanem a mindennapok szokásait, ami még itthon családonként is változik, nemhogy több ezer kilométerről jövő emberekkel lenne hasonlatos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.