Több videón is látszik, milyen volt a hangulat a meccsen, ahol a szurkolók összecsaptak a szünetben. Több videón is látszik, milyen volt a hangulat a meccsen, ahol a szurkolók összecsaptak a szünetben. Petárdákkal és skandálva tértek vissza a Fradi-ultrák. A szünetben verekedés tört ki. Az Index szerint a régi és új ultrák estek egymásnak, állítólag késelés is történt, a rendőrség csak annyit közölt, eddig tisztázatlan okból tört ki verekedés, melyben ketten súlyosan, egy ember könnyebben sérült. A rendőrség büntetőeljárást indított. A meccset a Fradi nyerte.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
" Gyűlölünk mindenkit!

- ez áll a fradi stadionba visszaengedett 20 ezernyi ultra molinóján. És hát, sajnos, azt kell mondjam, igazuk van. Egy jobb korban ez a 20 ezernyi fővárosi fiatal forradalmat csinálna, felépítene egy új országot, táguló tüdővel magasabb horizontokra nézne, megváltaná a világot...stb, stb... s legfőképpen nem 20 ezer lenne, hanem 200 ezer ember. Csak hát a nagy többség ebből az ifjonti tömegből már nem itthon van, hanem német, osztrák és brit kocsmák pultjai mögött, raktáraiban, benzinkútjain, vagy akárhol is de némán robotol és tolja haza a lét havonta a bebukott devizahitelek törlesztésére.

Gyűlölünk mindenkit! -áll a molinón. És hát valóban, mi a nagy faszt szeretnének a pesti srácok unokái ebben az egész förtelemben itt? A kilátástalanságot? Kubatov Gábort/Orbán Viktort? Azt hogy százlábú Récsöl lenyúlja 100 évre előre a Balatont, és hogy egy Mészáros nevű stróman falja fel a hazájukat? Mit szeressenek ebben az országban? Az egész ócska tolvaj piti elitjét? A kollaboráns impotens értelmiségét? A TEK-et?

Gyűlölünk mindenkit - hát igen... itt tartunk 61 évvel a forradalom vérbefojtása után. Egy hatvanéves történelmi zsákutca végén. S fájó szívvel és még egyszer: ugyan mi mást mondhatnának? Mit szerethetnének? Hogyan? Miként? S persze látni kell előre, hogy a gyűlölet nagy hajtóerő... a gyűlölet előbb-utóbb majd utat talál magának, s megleli a gyűlölet konkrét tárgyát... és nem feltétlenül azt fogja megtalálni, aki rá is szolgált volna. Ugyan, dehogy... ez a gyűlölet feltehetően vakká válva bárkit megtalálhat, bárkit... S akkor majd - ne adj' isten -, de újra vér folyhat a pesti utcán."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.