Sajtóértesülések szerint verekedés és késelés volt a Fradi szurkolói között, a most visszatért keménymag és a lelátókon kitartó ultrák estek egymásnak. Három ember sérült meg.

Verekedés és késelés volt a Fradi szurkolótáborában a Ferencváros-Debrecen meccs alatt – értesült az Index

A lap információi szerint a most visszatért régi szurkolók ("A Tábor") és a lelátókon a vénaszkenner ellenére kitartó ultrák csoportjai különböztek össze.

Verekedés és késelés volt a Fradi-Debrecen meccsen, többen megsérültek

 Verekedés és késelés volt a Fradi-Debrecen meccsen, többen megsérültek

Fotók: MTI/Szigetváry Zsolt

"A nézőktől kapott információk szerint a B-lelátónál lévő büfénél történt az összetűzés, egy informátor azt is tudni vélte, hogy az egyik "kubatovista" csoport vezetője késsel támadt az egyik visszatérő csoport két tagjára, akiket meg is sebesített. Ezt követően viszont a támadót nagyon megverték a megtámadott szurkolók társai. Mindhárom sérültet a mentők látták el, volt akit kórházba szállítottak.

A hazai szurkolói csoportok egyik vezető alakjától azt az információt kaptuk, hogy a "Halhatatlanok" nevű csoport vezetője vett elő egy kést, de aztán leütötték és borzasztóan elverték.

Volt olyan néző is, aki sok vérről és kevés rendőrről, rendezőről számolt be, hozzátéve, hogy a rendfentartók csak a meccs végére lettek sokan" – olvasható a cikkben

Az Index megkereste a rendőrséget is, a BRFK-tól a következő választ kapták:

A "jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2017. november 4-én 16 óra 20 perc körül Budapesten a IX., Üllői úton található stadionban, egy labdarúgó mérkőzés szünetében a szurkolók között eddig tisztázatlan okból verekedés tört ki. A verekedés során az elsődleges információk szerint egy ember könnyebben, kettő pedig súlyosan megsérült. Az eset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja."

(Címlapi kép: MTI/Szigetváry Zsolt)

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@peterkelemen: ahogy mondod, Orbán "békésen sétálgató" barátai! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@kulabombaafityiszre: Igen, az orbáni médiák, mint a pestisracok, origo, megfeledkeztek erről a hírről tájékoztatni a fityeszes birkáikat.
kisrigó
@F_Viktor: Elkeserítő, hogy az "objektív" tájékoztatás ezeknél a médiáknál ezt jelenti! Persze, csak teljesítik az "elvárásokat". Meg van a hátszél, következmény semmi, pedig az urak is érzik, hogy nincs ez jól!
Lepényleső
Ez nem meccs volt,csak edzés a választásokra?
nezelodo
@Apatszerek: Nem lesz abból bajod, hogy lebolsiztad a kubatov legényeit? Lehetnél óvatosabb ebben Soros fenyegette világban...
F_Viktor
@kisrigó: Nem tudom mit ereznek ezek az "urak", de az teny, hogy ezek az orban mediakat a Zemberek tartjak el, evente 100 milliardos kozpenzek vandorolnak hozzajuk, magan zsebekbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.