Csütörtökön délelőtt hívták a rendőrséget, hogy Budapesten a VII. kerületben a Rákóczi út és az Akácfa utca sarkán két férfi verekedik.

A bejelentésre rövid időn belül kiérkeztek a kerületi rendőrök, azonban sem a bejelentőt, sem a verekedő férfiakat nem találták a helyszínen.

A rendőröknek sikerült megállapítani a verekedő férfiak személyazonosságát és azt is, hogy két taxit vezető sofőr volt, akik rövid szóváltást követően verekedtek össze. A rendőrség szerint az eljárást nagyban nehezítette, hogy egy ismeretlen személy, ahelyett, hogy a látottakat észlelve azonnal értesítette volna a rendőrséget, a bűncselekményt videón rögzítette és azt a média részére juttatta el.

A 46 éves M. Tamást, valamint a 47 éves P. Imre budapesti lakosokat otthonukban a rendőrök 2017. november 5-én elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A két férfi ellen garázdaság miatt indított eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága.​

Police.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
A videón látható, hogy már megint nem arról volt szó, hogy verekedtek - hanem vertek valakit.
Tényleg nem érti sem a média, sem a rendőrség a különbséget???
simmering73
Az lenne a minimum, hogy ettől az agresszív baromtól elveszik a taxis engedélyét.
nezelodo
Mit csináljanak, ha már nincs konkurencia a kormány kedvenc taxisainak, vagy egymást, vagy valaki mást vernek. A nagy ló helyett még nagyobbat kaptak a seggük alá az uber kinyírásával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.