A hazai kulturális életet jelen pillanatban leginkább egy háborúsfilm-paródia fogalomkészletével írhatjuk le. Vashegyi György, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) kedden megválasztott új elnöke áldott embernek érezheti magát. A Liszt-díjas karmester még el sem foglalta a két ciklus után leköszönő Fekete György irodáját, a köztestület máris gazdagabb lett egy sokmilliárdos épületegyüttessel. Szimbolikus (és igen diszkréten tálalt) gesztus volt a kormány részéről, hogy a tisztújítást megelőző héten kiszivárogtatta, az MMA-nak ajándékozza az egykor Korvin Ottó nevét is viselő volt BM-kórházat.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
van itt még miben turizni... jövő héten már méhszaros vmelyik cége meghívásos alapon nekiáll befedni az egészet...
RonaGyuri
Egy folytatjuk megfelelőbb lett volna

Az mno.hu mai vezércikke az új MMA vezírt köszönti

Mint ismert új elnöke van bigott Orbán-fun alsófél-lefetty akadémia – némi hervehurca után új elnököz kapott. Nem lacafacáztak, a csak legalább látszatában némi tisztesség igényével fellépő Jankovich Marcell-t ripsz-ropsz kigolyózták. S „Vashegyi György Liszt Ferenc-díjas karmester lett, a Magyar Művészeti Akadémia újonnan megválasztott elnöke”.
A portál „Jó úton járnak” című vezércikkében sorolja fenntartásait. A szerző így zárja sorait: „ Mindezek alapján pedig igen vészjóslóan visszhangoznak Vashegyi György újdonsült elnök szavai, amelyek szerint az akadémia jó úton jár küldetése betöltéséhez.”. Ami lássuk be nem csak egyszerű reális veszély, ráadásul igencsak alkalmatlan jelző az jól kirajzolódó útra a jó, főleg a küldetés ismeretében! =))
Lepényleső
Egy kézben van a szemétszállítás is,mégis belepte az országot a szemét?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.