A miniszter szerint a legfontosabb, amit képviselőként elért, hogy 378 hadiárva kap havi 8550 forintot. Lázár János az elmúlt években képviselőként, személyesen elért legfontosabb eredménynek azt tartja, hogy a makói járásban 378 hadiárva és 13 hadigyámolt – akik édesapja életét vesztette a második világháborúban – rendszeres havi járadékot kaphat. Ez az első olyan támogatás, amelyet a határon túlra is kiterjesztettek – jelenleg mintegy 64 ezren kapják -, mivel a járadék feltétele a magyar állampolgárság, nem a magyarországi lakcím – ezt hétfői makói lakossági fórumán mondta el a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Hozzátette: szeretné, ha az ellátás jelenleg havi 8550 forintos összegét emelnék.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mond Janika egyébként jól vagy

A mi derék fővadászunk gyermeki keble dagad

Ahogy annak idején a Butaságom történetében a Ruttkai Éva által játszott főszereplő kislánya írta az iskolai dolgozatában: édesanyám szép kerek popsija büszkeséggel tölti el gyermeki lelkemet. Ez ugrott be nekem olvasván a derék Főminiszter kitárulkozását az mno.hu irkodmányában „Ezt tartja legnagyobb eredményének Lázár János”.
Fijjej Wazze mert igencsak mókás: „Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint a legfontosabb, amit képviselőként elért, hogy a makói járásban 378 hadiárva és 13 hadigyámolt – akiknek az édesapja életét vesztette a második világháborúban – havi 8550 forintot kap.”
Nos nem, pontosabban ebben nem csak az a mókás, hogy ez a 8550Ft olyan kis pénz, hogy Lolo gazdagodásában csak többmilliós spéci szekrényi atomórával mérhető időszakra vonatkozhatna. Még ennél is mókásabb, hogy kikről is van szó: „akik édesapja életét vesztette a második világháborúban ”.
Nos ugye tetszenek tudni, hogy ezek – még akkor is, ha az összeomlás előtti utolsó pillanatban kulacsban hazaküldöttekkel is számolunk – legalább 72évesek! =))
Equus1
és mi van azoknak a leszármazottaival, akik eltartották a II. Magyar Hadsereget, a nyilasokat, a marhavagonba gyűjtögető csendőröket, tűrték a beszolgáltatásokat, az ÁVH-t etették, akik a romokat eltakarították az 56-os csőcselék után, akiktől az általuk addig összerakott, gondosan vigyázott értékeket a módszerváltás után elrabolták?
Qqberci
Janó, ennyiért kár volt a sok éves seggnyalás...
lampa laz
Szorultál volna annak idején apádfßába, te hülye barom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.