A katasztrófavédelem büszke a Rába-Heros tűzoltóautóra, a tűzoltók viszont utálják. Főként azért, mert rendszeresen őket veszik elő, ha a konstrukciós problémák bajt okoznak.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
A "siker" ma már előre kódolható, ha az állam beleavatkozik valamibe, akár a hulladékgazdálkodást, az oktatást, a takarékszövetkezeteket, az egészségügyet, stb nézzük. A beígért szakmaiságot és az olcsóbbá tételt mindig felülírja az "alkotmányos költség". Az erőltetett centralizáció a szocializmusban sem vált be, hiába hívták demokratikus centralizmusnak.
papa.49
Szóval a méreg drága ,,vízpocsékoló,, autók úgy szarok ahogy vannak, hát miért is nem csodálkozom ???
nezelodo
Tényleg, miért is kell 4 m3 vízzel rohangálni egy lehasadt faág eltakarításához? Nekem eszembe se jutott így felpakolni az utánfutót a szőlőmbe beleszakadt diófaág eltakarításához! Lehet, hogy velem van a baj, és nem vagyok elég nagyvonalú mások pénzének az elverésében?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.