Nyugdíjba megy Dénes Veronika büntetőbíró, aki szerint a gyűlöletbűncselekmény tudatlanságból fakad, ezért azt kell megszüntetni, amúgy sem híve az általános szigornak. A HVG-nek adott interjúban beszél a 2006-os zavargások utáni ítéletekről, és arról, miért van elege a szegénységből fakadó kisstílű bűntettekből.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
"Elege lett abból, hogy 120 forintos reklámújságok vagy 20 deka sajt ellopása miatt ítéljen el embereket, mialatt "jól tudjuk, hol élünk, és mi zajlik körülöttünk", ezért él törvényes lehetőségével, és, miután amúgy is elfáradt, nyugdíjba ment Dénes Veronika büntetőbíró, aki a HVG-nek adott interjút. Dénesre onnan lehet emlékezni, hogy ő volt az a bíró, aki holokauszttagadó fiatalokat arra ítélt, hogy olvassanak a holokausztról. Úgy véli, a gyűlöletbűncselekmények oka a tudatlanság, ezért hozta ezt az ítéletet."

De mi lesz, ha sokan követik? Csak a Handó nyaloncok maradnak az ítélkezésben?
Miért nem engedte el Baló műsorába Dr Szepesházy Pétert Handó Tünde?
MERT MEGTEHETI!!!
Csizmás Kond
...valaki vette-e a fáradtságot és ítélt volna a károsult szemszögéből ???
Egy nyugdíjaskorú akárki nem azzal kéne kezdje, hogy a munkája megcsömörlése miatt megy nyugdíjba...
bencemacska
@Csizmás Kond: ma, 12:06

"További részletekért keresse a HVG-t!" -:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.