Szél Bernadett csütörtökön Brüsszelben járt, az LMP miniszterelnök-jelöltje többek között a paksi bővítésről tárgyalt uniós politikusokkal, majd utána sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy nem érdeke az európai közösségnek a paksi atomerőmű-bővítési beruházás megvalósulása; természeti, társadalmi és gazdasági kataklizmát okoz, ha a magyar kormány újabb és újabb nukleáris reaktorokat épít. Nem sokkal a sajtótájékoztatóról beszámoló hírek megjelenése után érkezett a Fidesz sajtóközleménye, ami gyanúnk szerint egyfajta csúcsot is jelöl: ha a címet nem számoljuk, a 12 sorból álló közleményben kilencszer bukkan fel Soros neve. A címmel együtt amúgy 1016 karakterből álló közleményben Soros neve a teljes szöveg közel öt százalékát teszi ki.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@nyanya001: 21.00
Nem vezetek nyilvántartást, hogy melyik DK-s éppen mikor ment le bunkóba, ha te soha nem voltál/mondtál igaztalan, szemét dolgot, akkor nyilván rád nem vonatkozik. Akkor te lehetsz a kivétel a sok mocsok között!
Azért engedd meg, hogy összességében a DK-s fanatikus sereget egy ostoba, rosszindulatú, mocskolódó szemét bandának tartsam!
Ha rád ez nem vonatkozik, akkor tudod, ahogy Hofi mondta: "Akinek nem inge, ne vegye magára, de akinek inge, az öltözködjön végre fel!"
nyanya001
@Béla333: Ami a fanatizmust illeti hát nézzél csak magadba.
Béla333
@nyanya001: 06.44
Miért is fanatizmus az, ha nem hagyom, hogy hazugságokat írjanak itt egyesek?
Miért fanatizmus az, ha mocskolnak, akkor nem hagyom magam?
Az LMP felé sem vagyok fanatikus, tőlem ha egy másik párt jobban képviseli az ország érdekét, ha tisztább, élhetőbb országért dolgozik és azt még ügyesebben is el tudja adni a választóknak, akkor legyenek ők!
De jelenleg nincs ilyen más, csak az LMP!
Ez nem fanatizmus szerintem, inkább realizmus!
anka
Mennyi hazugság van ezen az oldalon...:D - gratulálok a főszereplőnek! :D
nyanya001
@Béla333: Inkább az igazság fájhat neked de nagyon.
Legyen szép az estéd, nem szeretem a meddő vitát.
Béla333
@nyanya001: 16.22
Nekem miért fájna az igazság?
Te nem tudod elviselni, hogy a szeretett vezetőd becsap téged (is)! Hogy rátok csak azért van szükség, hogy gondolkodás nélkül helyeseljetek neki, bármit (és akár annak az ellenkezőjét is) mond!
Nem bírsz azzal sem szembenézni, hogy szeretett vezetőd miniszterelnöksége alatt bizony súlyos milliárdokkal (száz milliárdokkal!) rövidítették meg a költségvetést, mindannyiunk közös pénzét és hogy a lopott pénzt elosztotta az általad is (helyesen) támadott Fidesszel!
Tisztában vagy te ezzel, vagy csak nem vagy hajlandó erről tudomást sem venni?
Vitázni persze nem akarok, ha neked jobb úgy a vérnyomásod, hogy ha nem idegesíted fel magad.
Így neked is szép estét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.