A valóság, a közhangulat és a miniszterelnök farkasszemet néznek. Ki bírja tovább? Immár többedszer boldogította nagyívű vízióival a diaszpóramagyarokat Orbán Viktor. A miniszterelnök a Magyar Diaszpóratanács hetedik plenáris ülésén háromnegyed órában szállt síkra a keresztény elvekért és értékekért rusnya posztkeresztény korunkban, amikor is az Európai Egyesült Államok álnok hívei mindent elkövetnek megtöretésünkért. A szokásos panelek ismételt elemzésétől és a pulpituson feszítő Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes egyre kellemetlenebb kisugárzású bazsalygásának megéneklésétől eltekintenék, két kevésbé harsány momentumról azonban érdemesnek tűnik szót ejtenem. Egyik sem most merült fel először, de úgy sejtem, hangsúlyosabb szerepük lesz később.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Valóban releváns gondolat

Az mano.hu mai vezércikke Őfenesége a Magyar Diaszpóratanács hetedik plenáris ülésén leadott stand-up comedy-je kapcsán értékel

Az „Arcunk csupa derű” cím egyértelműen arra utal, hogy Őfenesége újrahasznosította a minap az 500éves évforduló kapcsán eleresztett blődlijét „amikor a kormány azért dolgozik, hogy a magyarok jól éljenek, arra is törekszik, hogy derűsebben tudjanak élni. ”. Ami lássuk be egy olyan „uralkodónál”, aki az ágya melletti fémcédulára rémálmában odafirkantottak szakképzetlen augurok (ami azt illeti szerintem inkább haruspices;-ek, akiket szokás aruspex –ként nevetni, ami csak egy ár’nyalat’ra van az anuspex-től) által kikémlelt jeleiből intézkedik még akár hihető is lehetne.
No, de vissza a cikkhez! Már az is jó megállapítás, hogy: „A valóság, a közhangulat és a miniszterelnök farkasszemet néznek. Ki bírja tovább?”, de az igazi gyöngyszem „Már a legvidámabb barakk is hazugság volt, és azóta sem kacagunk többet. Különösen akkor nem tesszük, amikor a komplett kormányzati propaganda a zsigeri ijesztgetésre irányul – és ami ezzel szembeszegezhető, az annyi, hogy Orbán Viktor és köre félelmetesen gátlástalan”! =))
RonaGyuri
elolvastam a derék magyar Időket is:

Mi van?

Ez a dagadt retardált törpe tényleg ilyen hülyének nézi a népét?

Mint ismert Őfenesége tegnap a Magyar Diaszpóra Tanács VII. plenáris ülésén, Budapesten, a Várkert Bazárban szónokolt.
A párt központi napilapja beszámolóját olvasva – azért érdekes dolog, hogy a média egyes elemei mit tartottak fontosnak felemlíteni és/vagy kiemelni =)) – újabb érdekes mondatokat találtam:
„Magyarország arra törekszik, hogy jó anyaország legyen, vagyis minden magyar otthona lehessen ” – ami lássuk be még akkor is pofátlan (azokkal szemben, akik ennek az országnak a valódi állampolgárai vagyunk), ha tudjuk, hogy Őfenesége mindig az aktuális hallgatóságnak játszik!
Eléggé pikáns volt az is, hogy „megköszönte a diaszpórában élő magyaroknak az elmúlt években mutatott támogatást” – arról persze nem tett említést, hogy ezért a támogatásért cserében hányszor – hány milliárdszor (ilyen az infláció régen volt az ezer köszönet, aztán jött a milliószor hálás, s manapság már a milliárdok repkednek) - volt hálás az általunk befizetett adók terhére!
Majd „a diaszpóra a nemzeti büszkeségnek egyszerre forrása és erőtartaléka is”. Ami lássuk be meglehetősen bugyuta kis mondatocska, ami alátámasztani látszik a közrekerült fényképek és videók (a csúcs az himnuszolása) sugallta mentális állapota aggodalmas voltára utaló jeleket.
Azt azonban meg kell jegyezzem, hogy legjobb tudomásom szerint Őfenesége határon-túli funjai erőforrások szempontjából sokkal inkább nyelők, mint kibocsátok! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.