Az ellenzéki képviselőknek nem csak a szemléltetőeszközök használatát tiltotta meg, más alapvető jogaikat is nyesegeti Kövér László házelnök.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A nádfedeles azt hiszi ő szarja a spanyolviaszt, pedig csak a spanyolcsizmát fogja kiérdemelni a ténykedésével hamarosan !!!
papa.49
A nádfedeles azt hiszi ő szarja a spanyolviaszt, pedig csak a spanyolcsizmát fogja kiérdemelni a ténykedésével hamarosan !!!
CsipkeRózsa
Persze előfordul, hogy kérdezhetnek, csak a kutya sem válaszol nekik.
tudode
Valójában ez a GÁRDA már ELJÁTSZOTTA ezt az ellenzék drákói fegyelemben tartását, mert ők ellenzékben KUTYÁBBAK voltak a BULDOGNÁL az un. "kihelyezett frakcióülésükkel/állásukkal úgy, hogy a FRAKCIÓ DÖNTÖTT ARRÓL, hogy amikor a miniszterelnök beszélt KIVONULTAK, mint a bégető állatok.
.
A világháló MESÉL ERRŐL a hadicseleikről is:
.
2007 02 07
---- Az ellenzék újra átgondolja a kivonulást
www.origo.hu/itthon/20070207afidesz.html
.
Részlet HŐSIESNEK nem nevezhető BUNKÓ TETTÜKRŐL:
.
"""" Navracsics Tibor, a Fidesz és Semjén Zsolt, a KDNP frakcióvezetője, tavaly október 9-én jelentette be, hogy Gyurcsány Ferencet nemkívánatos személynek tartják a politikában, ezért semmilyen módon nem akarnak vele együttműködni. Az ellenzéki pártok ezt azzal demonstrálták azóta, hogy ha a miniszterelnök szólásra emelkedett a parlamentben, kivonultak a teremből.""""
.
Másik story:
.
2007.02.02
---- A Fidesz tíz perc alatt szétkapta a Kossuth téri kordont
index.hu/belfold/fid070202/
.
MEGÉRIK EZEK A PÉNZÜNKET???
surdilloFUJT
Gyalázatos banda a fitymasz,de azok is akik segítik támogatják és nyálcsorgatva védik őket,a haza kifosztóit!!!
quadrocopter
"A válasz tételesen szembemegy az Országgyűlésről szóló törvénnyel, a házszabállyal, s alkotmányos kérdéseket is felvet."

Na, ezért kell fára húzni a tetveket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.