Kövér László házelnök azt mondta, előző nap este még úgy gondolta, egyáltalán nem akar beszédet mondani a kongresszuson, de mondták neki, hogy ez nem lehetséges. "A Fidesz egy demokratikus párt, tehát mindenki azt csinálja, amit mondanak neki" - mondta Kövér, hozzátéve, hogy Orbán odaszólt neki: ha már kiül a kongresszusi küldöttek közé, akkor viselkedjen rendesen!

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
69 évesen? Amilyen ütemben romlik az egészsseggi állapotja, örülhet, ha még egyáltalán élni fog. Az meg, hogy hol, az egy más kérdés...
tudode
Aha!
Addig sok víz lefolyik a Dunán, Kövér Lászlónak vannak őszinte pillanatai, amikor ÉLNI MERÉSZEL ÁLLAMFÉRFIÚI előjogával, mert ebben a beszólásban BENNE VAN a """brutális harcok árán kivívott"" JÖVŐ ZENÉJE "is" Attila Huszár feldolgozásában:
.
---- A felcsúti tolvajbálon
www.youtube.com/watch?v=xdCVt-otAdA&t=7s
.
Aha, ohó!!!
quadrocopter
" "a kommunizmus bukása után fenyegethet minket egy még aberráltabb rendszer, amely az ember társadalmi meghatározottsága után már annak biológiai meghatározottságát is vitathatóvá teszi". "
Ebben igaza volt! Ez a Fidesz!
mackoka46
Remélem a testével jóllaknak a kukacok, a lelkét pedig szétcincálják az ördögök.
csipetke
@quadrocopter: De legalább van önkritikájuk,és ez dícséretes.A gond az,hogy valószínűleg nem a fideszre gondolt.Ezek még nem ismertek be egyetlen hibát sem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.