A Fidesz 57 százalékon áll, az MSZP már lehet, hogy be sem jut a parlamentbe jövőre.

Nézőpont: Orbán népszerűbb, mint a pártja, az ellenzék esélytelen
Fotó: Balogh Zoltán/MTI

A kormánypártok nagyon magasan vezetik a közvélemény-kutatásokat, az emberek 57 százaléka nem szeretné, ha más összetételű kormány alakulna, Orbán Viktor támogatottsága pedig még a Fideszénél is magasabb – mondta Deák Dániel, a Nézőpont Intézet elemzője az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.

Mióta Botka László lemondott a miniszterelnök-jelöltségről, nincs versenyben MSZP-s politikus. Már az ellenzéki pártok sem bíznak abban, hogy jövőre megnyerhetik a választást, a baloldalon az egyéni túlélési stratégiák kerülnek előtérbe – vélekedett a szakértő.

Az MSZP támogatottsága történelmi mélyponton áll, könnyen lehet, hogy 2018-ban az 5 százalékos bejutási küszöbbel fognak viaskodni – jegyezte meg a Nézőpont Intézet munkatársa.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@anka: tegnap21:37-re Én, mint pártsemleges, józanul gondolkodó /nem szeretem az Unicumot/, leírom a saját verziómat. A közvéleményt kurkászók arról panaszkodnak, hogy egy 1000 fős mintavételhez 3-4 ezer főt meg kell kérdezniük. Feltételezem, hogy az a 2-3 ezer ember, aki nem válaszol nem orbán/fityisz hívő. Ők fogják eldönteni a választást, vagy az otthonmaradásukkal, vagy az X-elésükkel.
solidedge
Ez a választási kampány része.Már most elkezdték sulykolni a választókba, hogy ne is fáradjanak Orbán leváltásával, úgy sem lehetséges. A felmérés ezért erősen torzított a nagyobb hatás elérése érdekében.
nemfideszes
index.hu/belfold/2016/08/19/ketszer_annyian_utaljak_orbant_mint_ahanyan_kedvelik_a_republikon_intezet_politikusi_nepszerusegi_listaja/

... és az is biztos, hogy az elmúlt időszakban nem nem a csuti kedvelőinek száma nőtt még jobban...

Ami meg Mráz Samut illeti, szervilizmusánál csak az ostobasága nagyobb...
nepszava.hu/cikk/1136669-fekete-gyor-baratnojet-lelepleztek-az-echo-tv-ben-video

.. az ürge és az általa vezetett intézet úgy szánalmas ahogy van!
anka
@adrenalink: - én is pártsemleges vagyok...:) - és az utolsó pillanatba fogom eldönteni, hogy kit választok szavazásnál...
Edmond Dantes
Nézőpont Intézet? Mráz Ágoston Sámuel és Tóth Csaba.Aha!!
bakegya
@anka: hát ez csúcs, ahogy ezt is naprakészen idevágtad,Igazad van,ezek ebbe fognak belebukni-az epeömlésük bizony nem semmi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.