A Fidesz telefonos tájékoztató kampányt indít a nemzeti konzultációról.

Hidvéghi Balázs a kezdeményezést azzal indokolta, hogy a magyar emberek hangjára és kiállására minden eddiginél nagyobb szükség van, hiszen egymást érik a Magyarország elleni támadások, valamint "ránk akarják kényszeríteni a Soros-tervet és a migránsok betelepítését". 

"Hallo, itt Szijjártó Péter beszél, Soros Györgyről szeretnék beszélni!"

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Cushman & Wakefield budapesti irodájában 2017. október 31-én. Fotó: Mohai Balázs/MTI

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerdai budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, az akciónak két célja van:

Egyrészt szeretnék tájékozatni az embereket a legfrissebb fejleményekről a Soros-tervvel kapcsolatban, és elmondani mi történik ezekben a napokban, hetekben Brüsszelben, másrészt szeretnének mindenkit arra buzdítani, hogy ha még nem tette meg, akkor vegyen részt a nemzeti konzultációban.

Azt is elárulta, hogy a telefonos kampányban Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszél majd a nemzeti konzultációról, a tétjéről és a részvétel fontosságáról.

(MTI) 

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Most hétvégén dobta ki a kukába az egész család a konzultációt felbontatlanul. Anyáddal beszélgess inkább petike, hogy sikerült ekkora gerinctelen faszkalapot nevelnie belőled...takonygerincű csicska.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cs.n.
Tegnap engem is hívtak volna, de nem vettem fel, kapásból kinyomok minden budapesti számról érkező hívást. Viszont rákerestem a telefontudakozo.hu oldalon, ott írják hozzászólók, hogy ez is Szijjártó-féle zargatás. Szintén ezt támasztja alá, hogy csak az elmúlt pár napban kerestek rá arra a számra már több százan, előtte nem kérdezte le senki.
Lepényleső
"...halló,ott valóban ön beszél,én itt csak hallgatok s várom,mikor ébred fel országom?"
kukac50
Petikém drága,ha lenne köztetek csak egy gondolkodni tudó politikus akkor a konzultációs levél helyett a telefonos hívás és a mondjunk nemet Soros támadására lap árát fa jegyben adtátok volna a szegényeknek több szavazótok lenne!
Soros úr cáfol és nem támad! Hazudozást hagyjátok Viktorra! Ne legyetek hullák!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.