Irán és Szaúd-Arábia új konfliktusa könnyen tipikus „kihelyezett háborúba” torkollhat Libanonban, bár a Magyar Nemzetnek nyilatkozó szakértő nem számít harcokra. Irán és Szaúd-Arábia új konfliktusa könnyen tipikus „kihelyezett háborúba” torkollhat Libanonban, bár a Magyar Nemzetnek nyilatkozó szakértő nem számít harcokra. ELSŐSORBAN A CÍMBEN FOGLALTAK MIATT KÜLDTEM BE!

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy kulcsmondat

ami azért nem kifejezetten csak a közel-keleti kultúra sajátja

A derék Kósa András jegyzi az mno-hu mai vezető írását „A közel-keleti politikai kultúrát európaiként néha nehéz megérteni”. A dolog érdekes azonban a címben is felemlített kultúra dolog elég pikáns. Így vélekedik: „az egész mögött ott van a közel-keleti politikai kultúra is, amelyet Európából néha lehet, hogy nehezen értünk: ebben a térségben egyszerűen mondanak dolgokat, amelyeknek nem sok alapjuk van”!
Nos mint tudjuk ebben az országban a földrajzi fogalmak igencsak folyékonyak, hogy csak a legdurvábbra, az Őfeneségétől származó baromságra a Németország nélküli Közép-Európa baromságra. Nos ha ez a szint nem is kell, de hasonló igen a derék Kósa gondolatának érvényesítésére.
Európából nézvést a közel-keleti, pontosabban a nagyon közel-keleti, sőt igazából a legközelebb-keleti kultúrának valóban szerves része a „mondanak dolgokat, amelyeknek nem sok alapjuk van”. Sőt azt kell mondjam, hogy szinte csak ilyeneket mondanak!
Természetesen Őfenesége & bandája működéséről beszélek! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.