Az Útinform hétfő reggeli összesítése szerint a fővárosba befelé tartó autópályákon és főbb utakon már torlódások alakultak ki, az M5-ösön baleset történt.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint több Budapestre bevezető főúton és autópályán nagy a forgalom, valamint több úton balesetek nehezítik a közlekedést.

- Élénk a forgalom a fővárosba vezető főbb útvonalakon. Torlódnak a járművek az M3-as autópályán az M0-ás autóút csomópontjától, de már Hatvantól szakaszos lassulásra kell számítani, továbbá az M2-es autóúton Sződligettől, a 4-es főúton Monortól, a 10-es főúton Pilisvörösvártól, a 31-es főúton Sülysáp és Mende között, valamint Dunaharasztitól az 51-es főúton, továbbá a Csepel-szigeten Halásztelektől befelé a II. Rákóczi Ferenc úton.

Útinform: torlódás alakult ki több Budapestre bevezető úton

Fotó: pixabay.com CCO

- Az M3-as autópályán Budapest felé Hatvan és Bag között jelentős torlódásra készüljenek az arra közlekedők.

- Az M5-ös autópályán, Röszke felé az újhartyáni csomópont után, a 46-os km közelében egy cementszállító kamion felborult, rakománya szétszóródott, ezért csak a belső sávon, lépésben halad a forgalom.

- Nagykanizsa és Letenye között, a 7-es főút 216-os km-énél két személyautó frontálisan karambolozott, az utat lezárták, rendőrök irányítják a forgalmat.

- Az M1-es autópályán, Hegyeshalomnál a határátkelőnél a ki- és a belépő oldalon zavartalan a forgalom.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.