Egy ötnapos vizsgálat folyik Magyarországon, méghozzá olyan jellegű, amire még nem volt példa. Az EU által küldött bizottság vizsgálja a támogatási pénzek elköltésének szabályosságát, emiatt a kormányzat igencsak ideges, az a tény, hogy a bizottság nem csak azt vizsgálja, hogy le vannak-e papírozva a dolgok (ebben nagyon ügyesek a kormányzati szervek), hanem tényleg arra költötték-e a pénzt, amire kellett, és annyit-e, mint az valójában került. Ők nem néznek el olyan ügyeket, amikről például itt és itt olvashat. Nem meglepő, hogy ezzel a vizsgálattal nincs körbeplakátolva az ország, pedig a vizsgálat tapasztalataitól függ alapvetően, hogy idén kap-e még EU-s pénzt Magyarország. A Fidesz a minden mindegy alapon kezeli a kérdést, bár kormányreagálásokból az derül ki, egyenlőre presztízs kérdés számukra a vizsgálat pozitív eredménye. Ismerve a Fidesz “a pillanatot megragadni” politikáját, azonban vélhetően egyik kimenet sem rengeti meg a politika boszorkánykonyhájának séfjeit. Ha...

Forrás: pestibulvar.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
"Mindenkinek meg kell értenie végre, a “Csak a Fidesz!”, nem választási szlogen volt, hanem coming-out. Ugyanúgy, mint mikor Orbán a parlamentben ki mondta, ő nem a diktatúra ellen harcolt, hanem azok ellen, akik a diktatúrát csinálták. "
Manhattan
"Mindenkinek meg kell értenie végre, a “Csak a Fidesz!”, nem választási szlogen volt, hanem coming-out. Ugyanúgy, mint mikor Orbán a parlamentben ki mondta, ő nem a diktatúra ellen harcolt, hanem azok ellen, akik a diktatúrát csinálták. "
Eriksson
Legalább hitelesen kiderül a való igazság. Vagy nem.
quadrocopter
Schopas és Schopatásch szaga van a dolognak! Ez így korrekt!
Korábban és folyamatosan kellett volna!
JAJMÁR
Az a baj, hogy ha tényleg találnak valamit, leáll az ország! Nem a kormány emberei nem fogják tudni fizetni a rezsit, hanem azok, akik az állam alkalmazásában állnak, vagy éppen az eu küldi a fizetésüket.
Ilyen pedig rengeteg van.
JAJMÁR
A körbetartozásokról nem is szólva.
papa.49
A ,,zabszem,, átment mínuszba a csutigecinél )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
A baj csak az a végén úgyis mi a kisemberek szívunk mint a torkosborz !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.