Az Orbán-rezsim annak érdekében, hogy ne derüljön ki, hányan hagyják el az országot, Orbán Viktor miatt hányan vándrolnak el Magyarországról, nem teszi lehetővé,, hogy a távozók “kiiratkozzanak” az országból. Annak érdekében, hogy a nyilvántartásból senki ne hiányozzon, lehetetlenné teszik a teljes elvándorlást, a magyar lakosságból való kitörlést. Régen, ha valaki kivándorolt Magyarországról, akkor az elment. Elhagyta a hazját, és új hazát választott magának. Ennek részeként leadatták vele a személyi igazolványát és a lakcímkártyáját, nem maradt semmije, csak a magyar útlevele. Ugyanúgy, mint azoknak a kettős magyar állampolgároknak, akik életükben talán nem is jártak Magyarországon. Ezekből Semjén már gyártott/hazudott egymillió embert, akit a létszámhoz számolnak, és megadnak nekik a szavazatukért olyan kedvezményeket, amelyek csak a Magyarországon elő és adót fizető embereknek járna. A távozók azonban nem tudnak távozni, nem tudnak “kiiratkozni” Orbániából, mert nem veszik...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
@Zeta: Hofi megmondta:M.o.-on nincs analfabéta...!...Összeírva!
Nincsen elvándorló,mert benn maradnak a lakóssági statisztikában!
Lehet,hogy még választani is megjelennek?...a listán? Eccerű? Igen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@kokopelli: Végre valaki nekem is "megadja" magát!:)))) Hááááát azért nem lehet mindenhol olyan "rózsás" a helyzet, ahogy irod. A TV-ben mai napig is nézek egy olyan sorozatot, melyben bemutatják, hogy Angliában hány havi lakbérrel és közüzemi számlával maradtak el a bérlők, a tulaj csak hosszu hónapok után kap birósági végzést a kilakoltatásukra. És amit hagynak maguk után?! Szobányi ruha, gyerekjáték, leszerelik a lámpatesteket, radiátort, mosdókagylót, zárat cserélnek...szóval döbbenetes!
kereső
@kokopelli: nem bizony, mert a legtöbb eu-s tagállamban,legalábbis a nyugati felén csak közvetitőn keresztül lehet a lakást bérbe adni-közjegyzői felügyelettel, és olyan szabályrendszerrel, amelyek védik a bérbeadót, védik a bérbevevőt is. Nálunk meg bérbeadás ügyben is teljes "szabadpiac"!!! van.
eszegfu
@kereső: 12:33 Valóban a gyermeknek alanyi jogon, a megszületése után jár a TB kártya, tehát az ellátás. De itt arról van szó, hogy ha külföldre mennek, bejelentik, akkor ideiglenesen érvénytelenitik ezeket, igy egy esetleges visszatelepülésnél szerintem már nem jár a gyereknek sem alanyi jogon. Én most nem néztem utána, igy lehet, hogy Neked van igazad.
kokopelli
@kereső: marha egyszerű! Ahhoz,hogy törvényesen dolgozhass,kell egy bankszámla
a fizetés átutalásához!A lakbért is ezen a számlán keresztül bonyolítod,a villanyszámla
is és a többi közmű is ezen a számlán keresztül megy!A főbérlő nem foglalkozik a mel-
lék kiadásokkal,mert azt neked kell elintézned! A főbérlő egy külön számlára átutalja a
háromhavi hideglakbért amit külön kell fizetni kautió fejében a kiköltözéskor hátraha-
gyott rossz állag miatt!Van egy központi országos adósnyilvántartó,amit a lakástulaj
ill. a szolgáltatók megkérdezhetnek,hogy van-e sara,természetesen a bérlő és engedé-
lyével!Ha megtagadja nincsen kégli!Minden tartós pénzforgalom a bankon keresztül
megy! (biztosítások,kölcsönök rezsi,adóvisszatérítés év végén stb...) ;-)
kereső
@kokopelli: nagyon egyszerű! Nálunk még ez a nagyon egyszerű sincs meg,ezért járt igy a barátod.
kereső
@Shikari:16:14 szinezésre ott vagy te, nehogy má' elvegyem a munkádat!nem lesz meg a napi penzumod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.