A magyar válogatott új szövetségi kapitánya megmondta a tutit, miközben alaposan benyalt a miniszterelnöknek. Az Index hosszabb interjút készített a magyar labdarúgó-válogatott nemrég kinevezett szövetségi kapitányával, amelyben a szakember vázolta magyarországi terveit. Az interjúban Orbán Viktort akkor hozta először szóba Georges Leekens, amikor arról beszélt, hogy szerinte Magyarországon az emberek megőrülnek a fociért. Hogy ezt melyik üres stadionban látta, rejtély, mindenesetre azt mondta a szakember:Orbán Viktor nagyon jól látja, hogy az embereknek nálunk szükségük van a focira. Nem sokkal később megint elmondta ugyanezt azzal kiegészítve, hogy látja: a kormányfő sokat is tesz a fociért. Kiderült, hogy Leekens már beszélt Orbánnal, aki a szövetségi kapitány szerint remek vezető, és Magyarországnak ilyen nagyszerű vezetőre van szüksége. Később még többször megemlíti a magyar miniszterelnököt, akivel hamarosan lesz egy megbeszélése is Georges Leekensnek, hiszen meghívták egy „külön...

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Amikor csontig, meg milyen nagyszerű, meg tűzön vízen át, meg nem számít hogy mibe kerül, a hírhedt Jány Gusztáv és a gyalázatos hadparancsa ugrik be. Orbán is kiabálja, előre, de nem azt, hogy utánam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.