"Egy állami intézmény nem diszkriminálhat senkit a politikai véleményére való tekintettel" - írja a TASZ. A Debreceni Egyetem augusztus végén jelentette be, hogy a Szenátus megszavazta a Civis Honoris Causa címet Vlagyimir Putyin orosz elnöknek. A döntés ellen tiltakozó tanszékvezetőket a rektor behívatta magához, de a Facebookon is rendet tett az egyetem.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ad legfelsőbb oktatás

Újabb hír arról, hogy valami bűzlik nem csak Dániában, hanem a magyar felsőoktatásban

Az emút majd nyócévben számos megrendítőnek értékelhető ütést mért ártunk és qurmányunk az oktatásügyre. Ennek szerves részeként az un. felsőfokú oktatást sem nagyon kímélték. Az elmúlt napokban azonban két megrendítő tasli érkezett, ami legalább is a bornírtság magas szintjéről árulkodik.
Néhány napja arról számoltak be a hírek, hogy „Rektori utasításra kötelező részt vennie a Miskolci Egyetem hallgatóinak SimicskóIstván honvédelmi miniszter előadásán”
A legfrissebb hír pedig az, hogy a derék debreceni egyetemi vezetők nem csak a tiltakozó tanszékvezetőket, de a diákokat is vegzálták a Putyin kitüntetés kapcsán és ami ellen most perlik őket! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.