Az Országgyűlés ma hallgatja meg az igazságszolgáltatás vezetőinek beszámolóját a Kúria, az Országos Bírósági Hivatal (OBH) és az ügyészség 2016-os tevékenységéről.

Az ülésnap reggel 9 órakor kezdődik.

Ma a sokat támadott Handó Tünde számol be a parlamentben, de ott lesz Polt is

A képviselők elsőként a Kúria elnökét hallgathatják meg, majd mondhatják el véleményüket a beszámolójáról. Darák Pétert az OBH elnöke követi, Handó Tünde után pedig a legfőbb ügyész következik, Polt Péter a többi vezetőhöz hasonlóan fél órában ismertetheti az általa vezetett szervezet 2016-os működését.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Kovács Attila

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
És a kódex előírásai szerint fog ma megjelenni a 4. tiszta bugyogójában ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/10/14/ti-ugyanugy-bunosok-vagytok-mint-orban-vagy-rogan/
Ez a rendszer be fog szakadni, egyik napról a másikra. Ti pedig, a Handó Tündék és Polt Péterek, pont azokkal fogtok szembenézni a tárgyalóteremben, akiknek most utasításokat adtok. A különbség csupán annyi lesz, hogy akkor ők fognak a ti sorsotokról dönteni. Reményeim szerint pontosan olyan igazságos ítélet születik veletek összefüggésben, amilyennek egy megfelelően működő, nem politikailag kézivezérelt rendszerben születnie kell. Amely tekintettel lesz arra is, hogyan segédkeztetek egy, emberek százezreinek életét megkeserítő rendszer kiépítésében. Hitem és meggyőződésem szerint ti ugyanúgy bűnösök vagytok, mint Orbán, Rogán vagy éppen Németh Szilárd. Ezt ne felejtsétek majd el, amikor a tárgyalóteremben az ítélethirdetésre vártok.
mackoka46
@Eladott Ország: Persze, ismerem a borzolt tollú beteg széltyúk arculati kamu sztoriját.
quadrocopter
@mackoka46: Melyik felét, amelyik, nem "sáros"?
mackoka46
@quadrocopter: Ha kétszer gyakrabban cserélné az ajánlásán kívül, akkor is lenne benne valami kivetni való. Egy némely fidesz mocsok már becsinált, lrzik, hogy hamarosan vége mindenek, vége a jó kedvüknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.