Hosszú jelentésben írja le az alapvető jogok biztosa, mit eredményezett a közfoglalkoztatási rendszer kiépítése és fenntartása. A Heves megyei programot vizsgálták, de a jelenség általános. A vizsgálat nem észlelt visszásságokat a megyei közfoglalkoztatási rendszerben, de több általános hibára is rávilágít.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
Kereshet új munkahelyet az Alapvető Jogok Biztosa. Mátészalkán árokkarbantartás?

1ébkéntileg: milyen munka az, amelyik a munkaerő újratermelését nem tudja fedezni? Nem kell ahhoz képzett közgazdának lenni, h belássuk: az a rendszer, amiből folyamatosan csak elvesznek, halálra ítélte saját magát. Itt nem csak a parazitákra, politikusokra, tintanyalókra gondolok, sokkal inkább, akikre a paraziták bazírozták az egzisztenciájukat. A kényszermunka egy önfényező cselekvés, ami szembemegy a piaci normákkal. Nem kellett ahhoz jóstehetség, h látni lehessen: zsákutca.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.