Nem lett hivatalos feljelentgető, csak nem akar bűnrészessé válni a hallgatásával Jávor Benedek EP-képviselő, aki nem finomkodott a Lázár János miniszter Kormányinfón előadott, Jávorral kapcsolatos mondandójára adott válaszában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Igazad van Jávor, felmostad vele az utcakövet, de a szag megmaradt utána!
RonaGyuri
A kormány törekszik arra, hogy a magyar beszállítói arány 40 százalékos legyen. - mondja ez retardált barom. S lehet persze benne valami! A fiuk felemelték a quotát eddig Lali-király szerint elég volt nekik 20%, ma már 40%-os lenyúlás jár nekik! =))
Hellcat
Jó hát olyannal aki ész nélkül hazudik éjjel nappal azzal nem nehéz felmosni a padlót...Normális országban ennek a cáfolatnak sokkal nagyobb teret kéne kapnia és az értelmes szavazóbázisban megrengetni a fideszbe vetett hitét...de hát ez nem normális ország.
lusta
Arra lennék kíváncsi, sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk tagja el is hiszik, azit mondanak? Erősen kétlem. A jelenlegi lengyel közszolgálati TV vezetője, Kurski mondta annó, ˝A sötét nép beveszi˝.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.