Csak nekem tűnik a qrva anyjának, vagy tényleg elmondhatta Orbán a nagy vasútépítéssel kapcsolatban, hogy nem fontos a haszna, csak menjen rajta a vonat? Mi a fenét képzel ez a mocsok, hogy az én adómból csak úgy rálocsol a szinte semmire egy nagy halom száz milliárdot? Mi a fenét képzel az az ország, amelyik egy ilyen bejelentés után nem vállalja a súlyos testi sértés vétségét, és nem töri el a geci kezét lábát?

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hiaba, no, .. Megmondta a csuti duce, hogy szarnyal az orszag, problema semmi, lehet szorni tovabb a penzt - lehetoleg a padre es a csokosai zsebebe...
Erre sem ebredtek fol?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
Bár megérném hogy nem csak mondja valaki,de teszi is...a mocsok orbánnak és a brancsának kevés lenne az élertfogyt...
rdos
@karma1: :-) Meglehet csak városi legenda, hogy a szerencse forgandó?

Ha abból indulok ki, hogy az elmúlt száz évben 6 gazdája volt pl. a földnek (átlagosan kb. 16,7 évente gazdát cserélt), akkor az elmúlt 27 év már túl is teljesítette az átlagot. :-)
Yoda69
@Csizmás Kond: Elment az eszed? Mi koze Sorosnak a kinaik altal epitendo vasuthoz?
Azert ti fideSSes birkak eszmeletlen hulyek vagytok. Itt egy teny: a kinaik epitik a Budapest-Belgrad vasutat 700 milliard forintbol, amit hitelkent folyositanak a magyar allamnak. Azonban kikotottek, hogy a vasutat kizarolag kinai cegek epitheitk, magyarok esetleg csak ranszolgamunkat vegeznek majd eh berert. Ergo a toke, es a tartozas is kamatostul visszavandorol a kinaiaknak. Plusz bonusz hogy a vasut is a kinaik erdekeit szolgalja, mert igy gyorsabban eljuttathatjak tragya cuccaikat az Unioba.
Na erre varj gombot te veg-eszleny.
Erre te mi irsz? Hogy ezt csak Soros talalta ki kampanyfogasnak. Hat nem mondom, lattam mar agymosott fideSSeseket, de te aztan tulteszel mindegyiken.
Csizmás Kond
@Yoda69: Ki beszél itt vasútról ?...és a külföldről beugató laptulajdonosokról beszéltem.
...és hülye volt az anyukád hogy kihordott...de ez is csak a te családi problémád...
Yoda69
@Csizmás Kond: Ezt irtad te bunko kocsog :
Csizmás Kond
@Yoda69: Ezt Ti vagy hogy nem legyen sértő valakik csak magukra kenik...nem rólunk szól ...vagy mégis rólunk de abban az értelembe hogy egymásnak ugrasszon...ez nem a tényeket tárja fel mert a saját adójáról beszél ...kampányfogas külföldi segédlettel..sőt akár soros műnek is lehetne nevezni.

Elegge zavaros amit irtal az igaz.
Csizmás Kond
@Yoda69: ...és ebből mi késztetett arra hogy lehülyézz ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.