A Terrorelhárítási Központ műveleti egysége fogta el a bátonyterenyei férfit. A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság robbanóanyaggal, vagy robbantószerrel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 32 éves nemti férfi ellen – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Anyosat akarta kiloni, ... mit akarhatott... hulye TEK,...
Azert nem semmi ez a rendori nyelvezet: megkerdeztem a ferjemet, hogy egy gyujtoszerkezet onmagaban robban-e, mire mondta, hogy miert kerdezek ilyen hulyeseget, kepzeljem el, hogy az o duplacsovu puskajan csak a trigger (ravasz) van meg, de nincs a puskanak csove. Akkor szerintem lehet vele loni? A masik: az a tek-es, aki nem tudja megallapitani egy puskagolyorol, hogy az mirevalo, csak annyit tud mondani, hogy "lovedeknek latszo",... - hat annak ki lehet allitani a szegenysegi bizonyitvanyat.
Szoval VALAKIT bemartottak, eroszakkal, pedig szerencsetlen pasi lehet, hogy csak femdetektorral aranyat keresett, es vilaghaborus szarokat talalt, es azt hazavitte.
De ebbol mar szepen fel lehet majd epiteni egy orszagos osszeeskuvest orban viktor szemelye ellen...
lópicigáspár
Na parasztok reszkessetek! Főleg, ha a pétisót a gázolaj mellett tartjátok! Majd megy a tek és viszi a traktort is! Úgyis kell az ukránoknak!
quadrocopter
Hú...vazze...vannak gázpalackjaim, én süssem el ezeket, vagy megteszi a Hajdú-homokozó?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.