Szexuális irányultságon alapuló jogellenes hátrányos megkülönböztetést jelent, hogy a kormány családpolitikai honlapján, a csalad.hu oldalon szereplő tájékoztató anyagokban a bejegyzett élettársak nincsenek feltüntetve a kedvezményekre jogosultak között, illetve a Szivárványcsaládokért Alapítvány nem szerepel a családszervezetek listáján. Az Egyenlő Bánásmód Hatóság 30 napot adott a jogellenes állapot megszüntetésére.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Szerintem nem a házasság "papirja", vagy az emberek szexuális irányultsága határozza meg, milyen ember is az illető, vagyis milyen szeretetben él az a család és hogy nevelik a gyerekeket. Értem én a "klasszikus" család fogalmát, nyilván ez sok embernek fontos, meg is kell tartani. Az viszont érthetetlen, miért nem lehet a mai kornak megfelelően a család fogalmát kiterjeszteni más "csoportosulásra" is?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.