Volt olyan csapat, amely a tao-támogatásból származó nyeresége után sem az államkasszába fizette be az adót. (Sorozatunkban előbb bemutattuk a tao-rendszert, majd a jégkorong, a vízilabda–, a kézilabda–, a labdarúgó– és a kosárlabda-szervezetek támogatásait, illetve, hogy mely nagyvállalatoktól, illetve kormányközeli cégektől érkezik a legtöbb pénz ezen a csatornán keresztül a sportba. Most az állami cégek támogatásairól lesz szó.) Nagyon úgy tűnik, hogy a közvetlen állami tulajdonban lévő cégek igyekeztek távol tartani magukat a tao-rendszertől, legalábbis annak sport részétől. Ez persze nem meglepő, hiszen támogatásaik nagyon nem fértek volna bele a kormányzat narratívájába, miszerint az államkassza helyett sportszervezeteknek utalt társasági adó nem közpénz. Más kérdés, hogy az önkormányzati cégek már nem feltétlenül voltak ilyen válogatósak. Bár ők is az állam pénzével gazdálkodnak, ez nem mindig jelentett akadályt akkor, amikor több 100 millió forintnyi adóbefizetés...

Forrás: g7.24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Erdekes cikk, alig tudtam bekuldeni, folyton eltunt a cikk. Na vajha miert is? Mert hat ki mas lenne a nagy kanyhallo, ha nem orbankedvence malacfeju tallai?
Igy lopjak ki szisztematikusan es mar torvenyesen meg a szemeteket is a helyerol...:o(((
RonaGyuri
hiába no ebben - a pénzünk ellopásában - valóban profik! =))
Eladott Ország
Tállai András pedig boldogan parádézik az éppen aktuális kolbásztöltő zenés-táncos
mulatságon és fehérít, fehérít rendületlenül. Hát így. Nem azon izzadnak, hogy Vajna kaszinóit hogyan kössék rá Tállaira, esetleg hogy az adóelkerülő, Gucci táskás senkiháziak milliárdjainak utánajárjanak, vagy a fociakadémiákba ömlő TAO-t hogyan irányítsák át oda, ahol a leginkább szükség van rá. Dehogy.Tállai András csapata kapja a felcsúti Puskás után a második legtöbb felajánlást, négymilliárdot.
Tállai András Dél-Borsod egyszemélyes jótevője.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--IaEnoHNq--/w_1160/74ddIxiXzXfALWG8s.jpeg
Egyes művészettörténészek szerint Az athéni iskola egy elfeledett alakjának vázlata a reneszánsz festő zseniális képe.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--MnpnSK5e--/w_1160/74wSV8CsmFym8iFUs.jpeg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.