A karácsonyi ajándék vásárlás nem egyszerű dolog, főleg ha nincsen elég pénzünk arra amire szeretnénk. Ilyenkor vagy nem vesszük meg az ajándékot és más olcsóbbon gondolkozunk tovább, vagy hitelt veszünk fel amihez idő kell és sok procedúra. Ezért is lett népszerű a gyorskölcsön, mint hitel forma. Karácsony előtt ez a hitel termék is sok kedvezménnyel kedveskedik.

Feltöltő: hmindenkinek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wpym
Hitel, karacsony, ajandek. Kulon-kulon sem jo egyik sem, de a harom egyuttallasa katasztrofa.
Csizmás Kond
..kölcsönből ne ajándékozz !!!
Aki erre biztat az gazember.
cikicakk55
Nincs az az ünnep amelyik miatt mi valahonnan is kölcsönt vennénk fel.Sajnos a család már évek óta tudja,hogy nálunk nincs karácsony,szülinap,névnap,húsvét,gyereknap. Fenyőfa sincs,mert fáj látni,hogy üres alatta a hely.Így a műfenyő sincs évek óta elővéve. Szerencsére a 2 fiam és a két unokám már megszokta,el sem várják. Nem hinném,hogy 1 este miatt még jobban megszorítsuk a nadrágszíjat. Igaz,több lyuk már nincs is az övön.Az ünnep az lesz,hogy két napig lesz főtt étel is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.