Ha kellek, akkor én jövök - mondta a párt programbemutatóján, ahol Molnár Gyula az év bakiját követte el Karácsony felkonferálásánál.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Szerencsétlen Párbeszéd hívek, akik egyszer még hittek is a Karácsony-Jávor-Szabó Tímea féle csapatnak!
Szemen köptek minden szimpatizánst már sokadszor csak azért, hogy a vezetőknek biztos Parlamenti helyük legyen!
emerencia
@Béla333: Ne aggódj miattuk. Ők is jól tudják, hogy ennek feltétlenül véget kell venni: zsurpubi.hu/cikk/3269-nagy-a-baj-leleplezodott-orban-betegsege---video/

KG erre pillanatnyilag a legjobb jelölt a demokratikus oldalon. Sajnálom de az LMP Szél Bernadettje is nagyon aranyos, befolyásos, okos hölgy de Karácsony Gergely világosabb, egyértelműbb elképzelései és megnyerő személyisége sokkal több embert tud megnyerni ahhoz, hogy ne távolodjunk el véglegesen a fejlett, európai liberális demokráciáktól és megszabaduljunk az orbáni illiberális diktatórikus jellegű posványba húzó politikától.
Béla333
@emerencia: 14.41
Szerintem meg nem Karácsony Fidesz és az MSZP között egyensúlyozó politizálására van most szüksége az országnak, hanem éppen hogy Szél harcias, következetes, kemény politikájára.
Új világot, új rendszert kell építeni, nem a régit foltozgatni.
Ehhez pedig Szél Bernadett az alakalmasabb.
Szerintem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.