Presser Gábor, a Vígszínház zenei vezetője vehette át a 2017-es Comet Életműdíját, a zenész nem tudott jelen lenni az eseményen ezért az elismerést Rúzsa Magdi vitte el és adta át a zeneszerzőnek. Az idei gálát december 8-án rendezték meg a MOM Sportban, ahol fény derült az idei Comet győztesekre, a kilenc kategória mellett idén is kiosztották az Életműdíj mellett az Év pillanata díját. Presser Gábor Budapesten született. A magyar könnyűzene kiemelkedő személyisége, az egyik legsikeresebb zene- és dalszerző, billentyűs, énekes. Az ő nevéhez köthető a Scampolo, az Omega és az LGT együttesek dalainak jelentős része. Az LGT alapító tagja. Szólóalbumaival együtt diszkográfiáján több, mint 50 lemez szerepel, de más előadóművészeknek is írt dalokat, így Zoránnak, Demjén Ferencnek, Katona Klárinak, Révész Sándornak, Kern Andrásnak – ugyanakkor a legfiatalabb zenész nemzedék számos képviselőjének is. A ’70-es években a színházi életbe is bekapcsolódott. A Vígszínház 1973-ban mutatta be...

Forrás: retromuzsika.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Neki van életműve, ami erre érdemes. Gratulálok! Amikor megszünt a Malév, szolidaritásból a szignál lett a csengőhangom. Sosem fogom lecserélni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.