Azért erről nem szabadna megfeledkezni Kedves MSZP  és ellenzéki szavazók! Vannak akik azt gondolják hogy Gyurcsány puszta léte  tartja hatalomban Orbánt. Akik ezt gondolják azok tegyék fel a kérdést. Medgyessy győzött volna Gyurcsány nélkül 2002 ben? A válasz erre a baloldali szavazók részéről az lenne hogy talán meg hát persze ott volt Ron Werber is. Csak hogy Ron Werber egyedül kevés lett volna ezért kérte fel kampányfőnöknek az MSZP Gyurcsány Ferencet. Gyurcsány persze éjjel nappal dolgozott a háttérben a sikerért aminek 2002 tavaszán meg is lett az eredménye az MSZP egy hajszállal ugyan de megnyerte a választást és az SZDSZ nek köszönhetően többsége is lett a következő parlamentben. Ha Gyurcsány nem lett volna akkor Medgyessyből aligha lett volna miniszterelnök, sőt Orbán úgy lealázza hogy csak úgy sistereg. Attól hogy ezt nem vagyunk hajlandók elfogadni attól még ez az igazság. Medgyessy Péter aki nem rendelkezett és jelenleg sem rendelkezik jó szónoki...

Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Sőt, most még Gyurcsányba bele is áll ! Hamar felejt... Ahol teheti szitkozódik, vádolja Gyurcsányt. Csak nyökög, szónoki képességek híján...
JAJMÁR
@Manhattan: Ez most miért fontos? Kit érdekel ez a mai helyzetben? Elemezzük esetleg mi lett volna, ha.,... a Gyurcsány meg se születik? Vagy azorbán?

Annnnnnnyira unom, hogy hányingerem van az egész bagázstól már!
A "jó bornak nem kell cégér", a jó politikust nem kell mások lealázása révén fényezni!

Van egy helyzet, most, a jelenben. Elemezhetjük a múltat, de egyértelműen benne van a rontásban az összes olyan politikai szereplő, aki a múltban is az volt.
Azt várom a politikusoktól, hogy ebből a helyzetből okosan, gerincesen, önzésüket és hataloméhségüket félretéve, - sőt, feláldozva - kiutat keressenek és mutassanak!
Elegem van a mások mocskolásából, a tehetségtelenek fegyvere!
tudode
Gyurcsány IGAZI POLITIKUS ALKAT, hiszen amivel "kedveskedett" neki a 72 órás ultimátumtól kezdve a szócsövei mindennapos macerája közben elehetetlenítve vele együtt az ország működését is, BELE KELLETT VOLNA ROSKADNIA!!!:
.
----- Orbán 72 órás ultimátumot adott a kormánynak
index.hu/belfold/ulti1002/
.
A Kossuth tériek felhergelésével, amelyből a videó eleje hiányzik a letörölt Youtube-on még meglévőn, olyan "bátran", hogy csak kijelzőn merészelte a KIÁLTVÁNYÁT megosztani a NEKI JÓL JÖTT ÖSZÖDI BESZÉD kapcsán.

----- Kossuth tériek és a FIDESZ - 2006. október 6.
indavideo.hu/video/Kossuth_teriek_es_a_FIDESZ_-_2006_oktober_6_Kossuth_ter
.
(Semjén az óta kigömbölyödött.)
.
Tehát az a szerencséje, az ország szerencsétlensége, hogy RÖVID AZ EMLÉKEZET!
.
Nem az a LEGÉNY AKI ADJA, az a LEGÉNY, AKI ÁLLJA!
.
Gyurcsány MÉG TARTOZIK NEKI jó pár kokival, Simicskával együtt!!!
.
Az elmúlt 7,5 évben nem változott semmi, már ami hol ez ellen, hol az ellen való KIMERÍTHETETLEN uszítás, ahelyett, hogy a KÖZJÓT szolgálták volna legalább olyan elánnal, mint a PASSZÁTSZÁL/ORKÁN FÚJÁSÁT a vélt, v valós ELLENSÉGGEL SZEMBEN!
.
És a NEMZETI NAGYCIRKUSZ folytatja műsorát, miközben a fele ország félelemben, és szegénységen áll sorba az ÉTELOSZTÁSNÁL, ki tudja hányan hűlnek ki akár a saját otthonukban a FENE JÓLÉTÜK KÖZEPETTE!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.