Valóságos „kongresszusi munkaversenyt” hirdetett a Fidesz, hogy még a jövő évi választás előtt köszönthesse az egymilliomodik honosított külföldi magyart. A cél az ő szavazataikkal hosszabbítani meg az Orbán-kormány megbízatását. Az adófizetők pénzéből iparszerűen vásárolják a határon túli szavazatokat. Az iskolákra, könyvtárakra, színházakra, a magyar kultúra és identitás megőrzésére szánt összeget már a Gyurcsány-kormány is megháromszorozta. Orbánék viszont csupa olyasmit finanszíroznak a magyarlakta külföldi területeken, ami az ottani állam feladata volna. Minden magyarországi polgárnak csecsemőtől az aggastyánig 15 ezer forintjába került az ottani gazdaság tavalyi fejlesztése, holott rövidesen már a román és a horvát gazdaság is meg fogja előzni a magyart. Az ukránok szavazatáért egy régi egyezményre hivatkozva akár havi 2-300 ezer forintos nyugdíjjal is fizetnek, miközben a hazai nyugdíjasokra elegendőnek tartanak évente egy tízezer forintos Erzsébet-utalványt. A...

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Határon túliak a magyarság szégyenfoltjai.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Anno a "kék cédulás" szavazás a jelenlegi törvényesített csaláshoz képest maga volt a tisztességes, etikus választás!
Desischado
orbánnak semmi sem drága, ha a hatalomról van szó. És mindezt a MI pénzünkből teszi! Remélem, nem sokáig!
lópicigáspár
Kielégíthetné őket a jó édes anyjuk orálisan!
kisrigó
Úgy tombolnak, mint a veszett kutya, nem bírnak önmérsékletet tartani, ha szavazat szerzésről van szó. Most tanúbizonyságot tehetnének a határontúli nemzettestvéreink- ahogy a hatalom nevezi őket,- hogy jó testvér módjára, ne avatkozzanak bele az anyaországbeliek életébe! Attól nem lesznek jobb magyarok, ha pénzért , (amit a kormány tőlünk , a mi gyerekeinktől ellop!) beleszól a mi életünkbe. Nem hoz nektek szerencsét a Júdás pénz!!
quadrocopter
Mikolával ellentétben anno mit mondott a Geci?

A jóindulatú olvasat szerint a Fidesz minden érintett számára elfogadható megoldást kínál az évtizedes problémára (könnyen megszerezhető állampolgárság igen, szavazati jog és szociális juttatások nem).”

( Magyar Narancs 2010.)
division
Nagyon helyes, mindent meg kell tenni nehogy az ilyen quadro félék győzzenek mert akkor elveszett az ország. A cél érdekében bármit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.