A becsült értékhez képest 79 százalékkal magasabb ajánlattal sikerült elnyernie a munkát a szerencsés vállalkozásoknak. Még június végén írt ki közbeszerzési eljárást a Gödöllői Premontrei Perjelség a zsámbéki Zichy-kastély felújítására vonatkozóan. A határidő kitolása után most hirdettek eredményt, ami szerint a szerencsés nyertes - akivel december 8-án megkötötték a szerződést is már - a Magyar Építő Zrt. és Mészáros gyermekeinek cége, a Fejér B. Á. L. Zrt. lett. Az eredetileg becsült nettó 963,2 millió forint helyett 1,72 milliárd forintért végezhetik el a szükséges munkákat, vagyis a tervezettnél 79 százalékkal több pénzért.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem csak a sport(létesítmények), de Isten szeretete sincs ám ingyé

Az egy dolog, hogy három dologra Őfenesége és bandája sohasem sajnálja a pénzt

Ha sport-létesítményről, egyházakról vagy határon-túliakról van szó ártunk és qurmányunk nem garasoskodik. Majd azt mondtam, hogy számolatlanul, pontosabban nehezen megszámolhatóan öntik ezekbe a pénzt, nem is beszélve az összetett esetekről.
Nos most egy újabb példája annak, hogy ha nem is az egészet, de már égen nem csak 20%-át igen is számon tartják, pontosabban igényt tartanak rá.
Ahogy a mondás tartja, pontosabban a szövegkörnyezetéből kiragadva (Máté 27.62–66).: „Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen.”
Az mfor.hu számol be róla, hogy
„Még június végén írt ki közbeszerzési eljárást a Gödöllői Premontrei Perjelség a zsámbéki Zichy-kastély felújítására vonatkozóan. A határidő kitolása után most hirdettek eredményt”
„A becsült értékhez képest 79 százalékkal magasabb ajánlattal sikerült elnyernie a munkát a szerencsés vállalkozásoknak.”
Ja és – dobpergés -:winner is, pontosabban are: „nyertes - akivel december 8-án megkötötték a szerződést is már - a Magyar Építő Zrt. és Mészáros gyermekeinek cége, a Fejér B.Á.L. Zrt. lett”! =))
Extra poén nincs? De van: „a premontreiek 2020-ig csaknem tízmilliárd forint közpénzt kapnak extra támogatásként a kormánytól. ”!
Equus
@RonaGyuri: itt már megint az örök kérdés vetődik fel: vajon miért nem a klubtagok finanszírozzák a klubhzuk felújítását. És ha már a premontreaiak, akkor a mátaiak, a bencések, a pálosok és az új vallás, aminek a főpapja a kicsi orbán vajon miért ne kaphatna ennek akár a százszorosát is? A pénz megvan. Csökkenteni kell az eü. kiadásokat, növelni a tb-adót, megszüntetni a nyugdíjat (kivéve az ukránokat és erdélyieket), az ÁFÁ-t felemelni 50 %-ra és megbüntetni minden autóst, aki nem kétkézzel fogja a kormányt, vagy éppenséggel beszél. vezetés közben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.