A teljes korú szavazó népesség 52 százaléka gondolja úgy, a közepesnél valószínűtlenebb, hogy az ellenzék jövőre legyőzi a Fideszt. Az ellenzéki szavazók 24-29 százaléka is ugyanezen a véleményen van. A Medián részletesen elemezte a politikai mozgásokat a friss HVG-ben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
@Horizont: Én se fogok rájuk szavazni inkább levágom a kezem.Mert a fidesztől csak jobb lehet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Nessy: Ha az ismerősöd nincs eleresztve anyagilag egy ellenzéki kormány mellett is szidná az árakat meg a várakozást:-))
quadrocopter
"A teljes korú szavazó népesség 52 százaléka gondolja úgy..."

Nos akkor mégis hogyan a fenébe van az, hogy a választókorúak 1/4-e küldte csak vissza a nemzethy parasztvakítási papírt és nem 52 %.-a?
"He?" "Holla"? "mán"?
Aki Én
@division: Meg azt is, hogy mit kap a kormánytól. Ezért van az, hogy soha nem volt a többség orbán oldalán. Egy olyan szavazást, konzultációt, népszavazást... mondj, ahol orbánra többen szavaztak, mint ellene. Az ok, hogy az ellenzék megoszlik, de aki oda szavaz, az nem orbánt akarja. Érted ezt az egyszerű tényt?
division
@Aki Én: Értem hát, te közgazdászok gyöngye:-) Mindenki csak kapni akar, tenni viszont semmit.
Aki Én
@division alias Sandokan: Dehogy érted Szandikám. Ha értenéd, nem mondanál ilyen butaságokat.
olivér
@Horizont: Értem a véleményt,nekem akkor sem szivem csücske egyik sem.Magam dr.Schiffer András személyét láttam alkalmas jelöltnek Orbán helyett,a mostani felhozatallal nem tudok mit kezdeni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.