Fekete festékkel és egy nagy furgonnal akarták eltakarni a feliratot.

A kép feltöltője szerint a TEK-esek, akik a járművet őrizték, az összefirkált jármű másik oldalán, egy kisbuszban ültek – írja a 444.hu.

Lefújták vörös festékkel a TEK páncélozott harcjárművét

Hogy pontosan mi olvasható rajta (SHHITE? SHITE? SHHTE? SHAME?), az rejtély marad, ugyanis a kép alatti egyik komment szerint estére már egyszerűen lefújták feketére a feliratot, de mivel rájöttek, hogy ez eléggé látszik, így elé álltak egy nagy furgonnal.

A képet itt nézheti meg.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Illyés Tibor, archív

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Ettől jobb csak az lenne ha tektököseket fújnák le piros festékkel ))))))))))))))))))))))))))))
kukac50
Gratulálók a lefújó személynek! A tek a saját járművét sem képes megvédeni,akkor az embereket, hogy tudná? A titkos szolgálat azt sem vette észre amikor Pharaon Orbán családdal üzletelt, a Jordán tiszteletbeli nagykövete nem ment át az átvilágításon és mégis Magyarországon tartózkodhat.
kisrigó
Nem akarok összeesküvés elméletet gyártani, de megfordult a fejemben az is, hogy "baráti tettes" volt, hogy indokoltá tegyék a páncélosok jelenlétét. Nem kellene árgus szemekkel figyelni, hogy van-e gyanús dolog?! Ha valami történik, akkor ezekkel az izékkel taposnák el az embereket, vagy hogy?! Persze ezek csak az én laikus, civil kérdéseim.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok