Mayday, brékó és SOS egyszerre! Ez nem gyakorlat! Mint látható, a páncélost vörös festékkel lefújta egy terrorista. A kép feltöltője szerint a TEK-esek, akik a járművet őrizték, az összefirkált jármű másik oldalán, egy kisbuszban ültek. Hogy pontosan mi olvasható rajta (SHHITE? SHITE? SHHTE? SHAME?), az rejtély marad, ugyanis a kép alatti egyik komment szerint estére már egyszerűen lefújták feketére a feliratot, de mivel rájöttek, hogy ez eléggé látszik, így elé álltak egy nagy furgonnal. Jogos a kérdés, hogy ha a TEK a saját páncélosát ennyire tudja őrizni, akkor a karácsonyi vásár mennyivel van nagyobb biztonságban, mint általában.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Besirtam rajta,...:o)))) Ahogy elkepzeltem, hogy a masik oldalon tokig sotet napszemuvegbe meg gegemikrofonba ulve hamburgereznek, mig egy cso'ka siman csak odamegy, es fujdogal...:o))))))
Na, orban marhanagy vedelmi rendszeren egy elefant is atsetalhat.
Ennyit a felkeszultsegrol...:o))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
@karma1: Látod? Kisért még mindig Dániel Péter szelleme. ))
Nessy
@karma1: Köszönöm! Jót nevettem! :-))))))))))
karma1
@Nessy: Tudod, nekem itt "messzibe" sok jo vidam orat okoznak "a nagyok", es amikor vegigneztem ezt az ominozus Nagy Bando-Ronai Egon videot, es a politizalasrol esett szo, Bando beszelt Hofirol es a mostani stand up-osokrol, es ahogy belegondoltam, rettenetesen igaza volt... Vagyis a mostani stand up-osok nem politizalnak, nem allnak ki semmi es senki mellett vagy ellen, egy pillanatnyi kritika sincs bennuk a regnalo maffiozok ellen, hanem mindegyikuk abbol el meg, hogy elmeseli a sajat gyerekkorat, vagy a sajat gyerekeirol beszel, esetleg az utazasairol, regi disznoolesekrol, de SEMMI, ami a mai mindennapi elettel lenne kapcsolatban.
Talan meg Bodocs Tibor lenne az egyik , aki politikat is kever a musoraba - o tobbszor is vendegeskedik a Londonban elo magyarok meghivasara Angliaban, Dublinban...
Politikai kabaret, igazit csak Hofi csinalt, Sasjoska inkabb a kikacsintgatos ellenzek volt,: o volt az, akit a rendszer Hofi halala utan engedett bohockodni, de egy napon emliteni sem lehet a kettejuk politikaval kapcsolatos humorat.
Hat ennyi: orulok, ha Te is egy kicsit kikapcsolodtal,... :o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.