Ha meg akarod tudni Nagy Bandó András mit hallott egy városban beszélgetve, itt megtudod. Az ATV azonban nem akarja, hogy ez kitudódjon, mert személyiségi jog, meg betegség, meg különben is. Orbán Viktort ne bántsa senki mert ő a mimagyarok, nála van a bölcsek köve, ő a mindent jobban tudok, neki van ebben az országban egyedül joga megmondani mi a helyes, és a többi meg hazaáruló.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Mit vártunk már a Hit gyülekezet is lefeküdt sz Orbánéknak.
szaboria1
Mit vártunk már a Hit gyülekezet is lefeküdt sz Orbánéknak.
quadrocopter
Az ATV is beállt a szaros nyelvűek táborába! Ez a vélemény szabadsága Genyóföldön, egy olyan csatornától, amelyik korábban két kézzel támogatta az Orbán-ellenes megnyilvánulásokat!
Mindenből egy rakás szar lesz, mert a Duce remeg a hatalomért?
nezelodo
@szaboria1: Már régen lefeküdt. Ha nézed a K. Robi műsor-vezetését, sokszor megtapasztalhatod, milyen hevesen nyal nekik, a tényeket figyelmen kívül hagyva. A csatorna pedig eljátssza a pártatlan kritikus szerepét. Már rég bedarálták őket a hitgyüli egyházzá avatásával.
szaboria1
@nezelodo: Már nagyon rég óta nem nézem amióta megtudtam Ővék lett az ATV.
justhpeter
Bátran csinálja csak az ATV. A saját nézettségével játszik.
nezelodo
Az ATV akkor is ezt csinálta volna ha a NBA egy hitelesített röntgenképet is átnyújtott volna dátummal, névvel címmel, orvos nevével stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.