A miniszterelnök szerint az Európai Unió jól jár azzal, hogy támogatást ad egyebek mellett Magyarországnak, mert a nyugati országok valójában keresnek rajtunk. Magyarországnak akkor sem kellene megijednie, ha nem áramolnának ide az uniós fejlesztési pénzek, mert az ország nincs rászorulva senki pénzére, megáll a saját lábán – vélte Orbán Viktor a Kossuth Rádió péntek reggeli műsorában adott interjúban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Ez az amit még el is hiszi. Pedig nem tartunk ott, hogy a sajátlábán áljon pláne amikor az oroszoktól meg a kínaiaktól veszünk fel sok milliárdos kölcsönt.
dr. prédikátor
te köcsög geci!!!ha az Unió nem adna pénzt akkor miből tudnál te és a csőcseléked lopni???Ha az Unió nem adna akkor az ország már rég csődbe lenne!!!De egyáltalán ha meg tudsz állni a saját lábadon akkor miért fogadod el a z Unió pénzét???Cigus fecalicus !!! te egy mocskos geci szarházi degenerált barom vagy!!!
papa.49
Sírnál mint a ,,szaros gyerek,, ha az Unió becsukná a bugyellárist te tökhülye csutigeci !!!
kisrigó
Micsoda cinizmus!! Kár, hogy nem szakadt le a plafon!
adrenalink
... Nyilatkozott a Vezír útban Graz felé. Nem irigylem az orvosokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.