Az Otthon Centrum szerint 2017-ben az adásvételek száma a 150 ezret is meghaladhatja, 2018-ra pedig akár 160 ezer adás-vételt várnak. Az árak emelkedtek idén , 2018-ban a fővárosban a tégla és panellakások esetében 5-15%-os, családi házaknál 1-20% közé várható a drágulás mértéke. A legtöbb vidéki városban pedig egységesen 5-10%-osan drágulnak a lakóingatlanok.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,Álom,álom édes álom álomkép,, Ideje lenne végre felébredni !!!
Pöpec
Hurrá! Magyarország jobban teljesít! Már évi 10 000 új lakás épül!
Csendben jegyzem meg, 2008-ig a globális válságig évente 35 000 új lakást építettek Magyarországon.
Szarházy kormányunk megint belenyúl a lakásépítési piacba, a meglévő 3,2 millió lakás ellenére százmilliárdokat szór el CSOK-ra. Baromság. A szociális támogatásnak számos más módja is lehetséges, de az nem jut eszükbe. Naná, hogy a kormányzati szövegek rendre a benyújtott/igényelt kérelmek számáról szólnak, nem pedig az elbírált és elfogadott kérelmek számáról. Ami persze a benyújtottnak kb. 2 %-a.
Eladott Ország
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3304/8743/original.jpg
A CSOK-osok nem járnak jól, csak a csókosok.Ha valaha egyszer lesz egy épeszű kormányunk, akkor az egyik legfontosabb állami támogatást, ösztönzést igénylő program a megfizethető bérlakás rendszer kialakítása kell, hogy legyen. Nem tudom, hogy gonoszságból, vagy ostobaságból, de az Orbán-kormány csak azokon hajlandó segíteni, akiknek erre semmi szükségük.Tiszta szerencse, hogy itt van nekünk ez a szociálisan érzékeny, csak a mi
üdvünket néző kormány, mert máskülönben igen nagy bajban lennénk. Azt már meg sem merem kérdezni, hogy akiknek véletlenül nincs három fiatalkorú gyermekük, de ennek ellenére élni és megélni szeretnének, azokkal mi lesz, mert nem szabad telhetetlennek lenni. Azt sem kérdezem meg, hogy mi lesz azzal a családokkal, akiket május – június – július hónapban sikerült kilakoltatni? Ha a lakhatás és a hiteltartozás lezárása nem megoldható – például úgy, hogy a bank megelégszik az elárverezett ingatlan után befolyó összeggel és az eddig
kifizetett törlesztésekkel -, akkor itt hamarosan olyan szociális katasztrófa várható, amihez képest a jelenlegi helyzet zenés-táncos mulatságnak fog tűnni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.