Erős forgalom várható a karácsonyi ünnepek alatt és szilveszterkor az éttermekben a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke szerint.

Nagy roham várható az éttermekben az ünnepek alatt
Fotó: Pixabay

Könnyid László az MTI-nek pénteken elmondta: azokban az éttermekben, amelyek karácsonykor is nyitva lesznek, sok lesz a vendég, és a két ünnep között is erős forgalom várható.

A szezonálisan nyitva tartó vendéglátóhelyeken komoly gondot jelent a munkaerőpótlás, néhány balatoni étterem kinyit karácsonykor is, de a többség inkább a szilveszterre készül, és biztosítja az ünnepekre a pihenést a dolgozóknak – tette hozzá.

A karácsonyi és a szilveszteri étlapon is megjelennek a tradicionális magyar ételek, még azokon a helyeken is, ahol nem ez a specialitás – mondta.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És egy este elzabálják egy normál család két-négyhavi komplett bevételét.
Nem ez a baj!! A baj az, hogy ezenkivül még olyan család, egyedülálló is van, akik az erdőben főznek a fóliában valamit, a Blahán vagy valami hasonló helyen állnak sorba egy tál meleg ételért és ezeknek az ""egyestéseknek"" ez eszükbe se jut soha.
Ne értsük félre, ez nem a bulizók dolga lenne. De az állami vezetőink a legnagyobb ""állami bulizóink"".
simmering73
Kocsonya, töltött káposzta, velőscsontos marhahúsleves, sütemények nálunk már elkészültek. Hála az én tüneményes feleségemnek, aki még igazi háziasszony. Így nekünk nem kell étterembe menni az ünnepek alatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.