Épül az ország, ahol mindenkinek megvan a helye, ez nem is kérdés, vezetőnk sose beszél a levegőbe, az idei év mérlege híven mutatja a sikert: másfél hónapot kellett várjak most is arra, hogy végre egy asztalos hajlandó legyen kijönni hozzám, akkora a szakemberhiány. Orvos és nővér is alig, a fül-orr-gégén két és fél hónap múlvára kaptam időpontot, majd felháborodásomat hallva a koordinátor a magánpraxist javasolta. Köszönöm, de basszus, fizetek eleget, miért kéne mindent magánban intéznem? És közben mit kell hallgatnom? Egyik fülemben a zsibbasztó és agyszikkasztó propagandát, másikban a másfajta hülyeséget. Azoknak a kórusát, akik bedőlnek ennek.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ezek a nyugdijasok nem is merik fol, hogy ugyanez az aldott jo ember lopta ki a zsebukbol a 3000 milliard forintos megtakaritasukat, amibol - ha me'g meglenne, de mar nincs - akkor ebbol is akar rohogve adomanyozhatna' ezeket a 3000 forintokat...
Mert a nyuggerek - tisztelet a kivetelnek! - Kadar papa utan megint egy aldott jo atyuskara vagynak, egy "allam bacsira", aki majd megvedi oket.
Ezt ismerte fol ez a csuti nyomoronc, es ezt ki is hasznalja maximalisan...:o((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kookas
@mariaberta: nem mindenkit!engem se de kevesen vagyunk.
mariaberta
@Kookas: Nem kell mindent elhinni ebben a kérdésben sem. Sokan félnek,!
ezért vagy nem beszélnek, vagy mást mondanak. Ebben az országban már az a divat járja,,,MONDJ IGAZAT, BEVERIK A FEJED! Inkább nem mondunk, mondanak semmit
Eriksson
@mariaberta: Szerinted az emberek azért nem beszélnek, mert félnek?
Arra nem gondoltál, hogy esetleg nem akarják megbántani azon felebarátaikat akikkel nincsenek egy véleményen?
Rockxy
" És közben mit kell hallgatnom? Egyik fülemben a zsibbasztó és agyszikkasztó propagandát, másikban a másfajta hülyeséget. Azoknak a kórusát, akik bedőlnek ennek."

Senkinek semmit nem KELL hallgatnia.
A lehetőség nem jelent kötelességet.
De ha már hallgatod és nem tudod függetleníteni magad tőle, akkor ki azért a felelős?
Ha te nem vagy az életedért felelős, akkor ki?
Sámannus
Hát ezeket a faszkalapokat soha nem pelenkázta senki. Különösen a kis viktorkát, aki a falmellé járt még peslantani. Bár utánna volt egy kis rájátszás a kamenyizmusban, a mostani nyuggerek többsége vitte a hátán ezt a köcsög társaságot az idvezített jólétbe.
Kellemes dolog az ukrán parasztokat pelenkázni, azok helyett akik tényleg húzták az igát.
Most pedig két oldalról basztatják az egykori eltartójukat.
Lehetnének kicsit szerényebbek, mert kicsit többet vizelnek a kacsa mellé és ki mossáköket a nagyházból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.