. Ukrán vendégmunkások magyarországi munkavállalásának segítésére kaptak állami támogatást. Múlt héten megírtuk: egy frissen bejegyzett debreceni cégnek ítélt a Nemzetgazdasági Minisztérium 450 millió forint összegű támogatást, hogy ukrán vendégmunkások magyarországi munkavállalását segítsék elő. A Magyar Nemzet szúrta ki, hogy a Horizon2020 Nonprofit Kft-nek tavaly év végéig egy olyan ingatlanba volt fióktelepe bejegyezve, ami jelenleg Mészáros Lőrinc bizalmasának tulajdonában áll. Most a Népszava ír arról, hogy az állami támogatásról szóló szerződés aláírásakor a kft. felügyelőbizottságának tagja volt Hídvégi Attila, egy húszmilliárdos adóhiánnyal bedőlt munkaerő-kölcsönző cég egykori vezetője. Hídvégi édesanyja pedig résztulajdonos volt a Horizon2020-ban. A bedőlt cég a People Rent Magyarország Kft., régi nevén a Human Rent, amelynek 2009-ben indult a felszámolása. Hídvégi azonban már 2007-ben kiszállt vezetőként és tulajdonosként is, ám a felszámolás után széteső cégcsoport...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hiaba, na... Az Istennek se akarnak jonni azok a kurva migrancsok , akkor igy nem lehet migrancsozni, nincsen eleg ellenseg///
Hat akkor be kell hozni egy csomo ukrant, hogy valaki dolgozzon is az orszagban...
Es hiaba, no, Debrecen szepen lassan elassa magat a gerincesek kozul, le egeszen a fergekig, merthogy ok adnak diszpolgarsagot az egyetemen putyinkanak, es hat muszaj az ukranoknak is valamit segiteni, ugyebar. Hat ki fog rajuk szavazni jovore, ha nem hozzak be hozza az allomanyt?
Hova fognak koltozni? Ezert szuntette be az allam a kilakoltatasi moratoriumot, hogy a kilakoltatottak szuperjo, uj lakasaba be tudjak oket koltoztetni?
Na, futyiszesek, lehet elobujni magyarazkodni,...
(Ja, es ezek nem is fizetosok, hanem kemeny ukran legenyek, akik otezer forintert barkit megolnek az utcan is,...(Lasd Doher Gyurit a sajat kavezojaban, Kaposztasmegyeren,... )
F_Viktor
@karma1: Igazad van!
Nehéz elhinni, hogy az orbán-fóbiái nem az oligarchái kiszolgálásáért születnek meg.
Roggyant lenyúlja a migráncsokat, kitalálják a migráncs-kötvényt, közben elüldözik a magyar dolgozókat nyugatra, erre Mr. 20% jó pénzért behozza az ukrán gazdasági menekülteket, azaz az igazi migráncsokat.
S mi minden marad még titokban, mennyi közpénzt lophatnak még el...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.