Az év legdurvább korrupciós ügye, hogy Kósa Lajos felesége 6 millióért vásárolhatott meg egy százmilliós céget. Minden jel arra utal, hogy ez volt a jutalom a szövetkezeti törvény bizarr módosításáért: Kósaék ugyanis egy olyan lobbistától kaptak ajándékot, aki egy olyan céghálózatnál tevékenykedik, ami a törvény elfogadását követően azonnal szövetkezet-alapításba fogott, és közel félmilliárdot kapott ukrán nyugdíjasok betelepítésére. Hadházy Ákos, az LMP társelnöke úgy látja: elkészült és végrehajtás alatt van a Kósa-terv, amely egyet jelent az ukrán nyugdíjasok Magyarországra telepítésével.

Forrás: lehetmas.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@quadrocopter: 14.41
6 milla+kis szívesség=139 milla!
Még ha Mr20%-kként működne...
namihami
Csak átültette a gyakorlatba a régi jókereskedő mondást: ""Olcsón venni és drágán eladni.""
Persze, az se baj, ha ehhez mondjuk egy férj és a pártbéli emberek biztosítják a megfelelő hátteret. Mert anélkül azért sokkal bonyolultabb a dolog.
namihami
@namihami: Annyit felejtettem még le:
Ez persze nem korrupció, csak ügyes üzleti szellem. UGYE???
Béla333
@namihami: 15.00
Azt mondja a mocsok korrupt:

"A felesége nem közszereplő, ezért nem tartozik senkire, hogy miből és mennyiért vásárolt meg egy legalább 120 millió forintot érő céget – mondta Kósa Lajos a Hír TV kérdésére. "
hirtv.hu/ahirtvhirei/kosa-a-csaladom-nem-kozszereplo-2434797

Hogy száradna le az a tolvaj mancsa...
namihami
@Béla333: A baj nem az, hogy mondja, mondhatja.
A baj az, hogy a nép nem rúgja úgy fel (a többivel-párttól függetlenül), hogy a bőre a levegőben száradna rá. Elég ennek a rétegnek a viselt dolgait a HVG-ben elolvasni és rá kell jönnünk, hogy megérdemeljük őket is és a sorsunkat is. Régen alkalmazni kellene (mindegyikkel) a Causescu-módszert. És akkor, talán, a többi, ha nem is felejtené el, de esetleg nem merné ekkorában űzni az ipart. Mert a komcsik alatt is loptak, de ezeknek a cipőjét nem köthették volna meg.
qxy
De remélem minden szabályos és törvényes. Tisztelt számvevőszék, árnyékszék,, ügyészség és más hazug naplopó csaló gazemberek.
Aztakurvaszarokbele. Ide is egy vas lapát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.