Az RTL Klub szerint a kormány 204 millió forintból küld levelet a határon túli magyaroknak Orbán Viktor nevében. A Fidesz az ünnepek alatt is mindent megtesz a magyarok megosztásáért: Orbán a magyar adófizetők pénzéből kampányol olyan kettős állampolgárok szavazataiért, akik soha nem éltek itt, soha nem fizettek itt adót és nem is viselik a döntésük következményét. A kampányt továbbra is a magyarok fizetik a Fidesz helyett. A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy a kormány határon túli szavazatvásárlásra használja az ország vagyonát. Elfogadhatatlan és erkölcstelen, hogy amíg az ellenzéki pártokat mondvacsinált okokból bünteti az ÁSZ “tiltott pártfinanszírozás” címén, addig a Fidesz a magyarok adójából kampányol olyan kettős állampolgároknak, akik sem eddig, sem ezután nem fognak Magyarországon adót fizetni, mégis beleszólhatnak az ország sorsába. A DK folytatja az aláírásgyűjtést azért, hogy ne szavazhasson, aki soha nem élt itt. A Fidesznek a kormányváltás után pedig...

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

anka
A qrmány nyíltan finanszírozza a saját pártját tájékoztatás címmel..., és ez nem törvénybe ütköző?
CsipkeRózsa
Ráadásul olyan tiltott pártfinanszírozás, amit mi fizetünk, mert ha Soros, Simicska, v. akárki fizetné, akkor nem volna olyan nagy pofátlanság.
koszpeko
@CsipkeRózsa: Eleve a nem itt élők szavazati jogáról szóló törvény pofátlanság.
Nessy
@CsipkeRózsa: Abban az esetben már körbehordozták volna a véres kardot, hogy lám, Soros beleavatkozik a magyar választásokba.
Az, hogy olyanok avatkoznak bele a mi pénzünkön, akiknek csak az Orbán által küldött pénz a lényeg, a következményt nekünk hagyják, az természetes a kormány részéről!
Miért? A "kormány tájékoztatás" reklámok nem rejtett párt finanszírozás? Már hónapok óta hülyítenek bennünket milliárdokért, a költségvetés terhére! Konzultáció és egyéb címeken.
CsipkeRózsa
@Nessy: Persze, hiszen ez az összes kampánytéma a Fidesz párt érdeke, nem köthető kizárólag a kormány tevékenységéhez.
anka
A qrmány nyíltan finanszírozza a saját pártját tájékoztatás címmel..., és ez nem törvénybe ütköző?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.