Engedje meg, hogy elsősorban ismeretlenül is kívánjak önnek nagyon hosszú életet, sok örömet a rengeteg disznóhoz, akik most körülveszik! Mondjuk a sertéstelep sem piskóta, ahogy azt mondani szoktuk itt Debrecenben, de gondolom, volt védőnőként, gyermekgondozóként annak a vezetése nem okoz önnek nagy fejtörést, amit az is mutat, hogy azt a lepukkant, veszteséges céget, hipp-hopp pályára tetszett állítani, és ma már szépen fial az is, nemcsak a kocák.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
@Nessy: ..tudja mama egyáltalán,hogy a Laja mellett ennyire megnőtt
a családja? Remélem az adoptált gyerekek is elérik a Lali IQ-ját még a
vágás előtt!
karma1
Hiaba, no,... Ha valaki tul sokaig foglalkozik gyerekekkel - vagyis van egy o'lja, ahol egy karamra valo kis osztonos lenyt kell terelgetni -nevelgetni - akkor bizony az embernek elkezdenek ezek a kis lurkok, akik ugy tudtak magukat osszepiszkitani, mint a kis disznocskak...De Kati neni szepen megoldotta a kerdest sok even keresztul...

De nyugdijas korban az ember mar raer a noies kedvteleseinek is elni, - es en is ugy gondolom, hogy a ganezasnal szebb tevekenyseg nem is letezik, igy 82 fele...
Gondolom, sokat tetszett gyakorolni otthon a kis lajoson, mert bizony az egy nagy diszno, sok mocsokba bele tudott fetrengeni, talan ezert is hagyta ot el a kis felesege, aki Risztov Eva karjaiban talalt vigasztalasra.
De ugy latszik ott is tortenhetett valami, mert most karacsonyra a maga lajoskaja meglepte az o kis tekozlo asszonykajat, es egy kalap penzert vett neki vallalkozast...

Szerencseje lesz Kati neninek, asszem, ilyen idos korban talan mar nem rakjak az embert bortonbe, ha az emberek haragja elindul Debrencenben, ugye,...(A Repulos Gizit bezzeg par elcsaklizott ertekert meg oreg koraban is lesitteltek, na persze, neki nem a lala a fia. De most megint kiszabadult, talan tessek vele ertekezni, hogy milyen tetkot tetszik majd valasztani a boriben).
De az is lehet, hogy vegulis semmiert nem kell izgulnia, kedves Kati neni, mert mar csak par honapig tart...
Jo egeszseget mindenkinek, ja, a Kati neninek is,...(Megint a malacokra gondoltam eloszor, hiaba, na, a vezir is hangosan udvozolte Bozsi neni rofijeit az olban, "hello rofik" felkialtassal)
Nessy
Kati néni elmondhatná nekem, hogy hogy bár négy évvel fiatalabb vagyok, hogy lehetett az egészségügyi nyugdíjból ilyen remekül megtakarítani? Vagy sokkal egyszerübb a megoldás? Cseréljem le a csemetémet egy Mr 20% Lajosra?
kokopelli
@Nessy: ..tudja mama egyáltalán,hogy a Laja mellett ennyire megnőtt
a családja? Remélem az adoptált gyerekek is elérik a Lali IQ-ját még a
vágás előtt!
justhpeter
Olyan irigyek vagytok ! Fújjjjjj ! Remélem az új évben megjavultok !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.