A magyar kormánysajtóban eufóriát váltott ki, hogy a bajor "állampárt", a CSU meghívta Orbán Viktort hagyományos év eleji tárgyalására. Ha Martin Schulzon múlna, fejmosást is kapna a magyar kormányfő. Orbánnak ugyan ettől nem kell tartania, de azt tudnia kell, hogy leginkább placebónak használják jelenlétét vendéglátói.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Bármikor megszólal, csak hallassa a hangját!!!
.
----- Feleségét helyettesítette egy díjátadón Orbán Viktor
www.dehir.hu/belfold/feleseget-helyettesitette-egy-dijatadon-orban-viktor/2014/01/23/
""""A kormányfő - aki feleségét, Lévai Anikót helyettesítve vett részt a díjátadáson - előzőleg felelevenítette, hogy Ferenc pápa a bíborosoknak címzett levelében "feladatot rótt rájuk és rajtuk keresztül mindannyiunkra", amikor azt írta: hangsúlyozni kell a köteléket, amely összeköti a közjót a házasságon alapuló család előmozdításával. A család az életet és a nemzedékek útját jelenti - idézte a pápa szavait."""
.
Hát ami a KÖZJÓ SZOLGÁLATÁT illeti, van egy pár millió alattvaló, aki kukázik, kéreget, hontalan, és orrba szájba akciózik!
.
Ez valahogy nála MÁSODRANGÚ FELADAT! Minden megszólalásánál 27 éve mindig mond olyan ELKÉPESZTŐT, ami nagyon "fog hiányozni", ha KIMERÜL A SZÓKINCSE v ő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.